Заради женска ревност Емануела се разделила с партньора си в Dancing Stars

Заради женска ревност Емануела се разделила с партньора си в Dancing Stars

Фолкпевицата Емануела е направо бясна, след като предишният й партньор в Dancing Stars – Иван, ѝ би шута, като се оттегли от шоуто изненадващо за всички, най-вече за нея, разбира се. Причината е, че певицата редовно го съблазнявала, а той си има жена и малко дете и няма никакво намерение да си разваля хубавото семейство.

В момента до Емануела в танцовото шоу застана професионалният танцьор Калоян – който беше в двойка с Боряна Баташова, но двамата отпаднала рано от надпреварата.

Това, което се случва или по-скоро се е случвало между Иван и Емануела, обаче предизвика голям интерес в социалните мрежи. Поради което и на Иван му бил поставен ултиматим – от красивата му съпруга, която също е танцьорка. Тя го заплашила, че ще го напусне, ако не прекрати всичко това на секундата.

Любопитна подробност е, че в социалните мрежи съпругата на Иван – Зорница Карастоянова е харесала всички негови снимки, с изключение на тези, на които е с фолкдивата. А малко след напускането на танцьора от шоуто, тя публикува романтично видео, в което двамата танцуват на яхта и демонстрират силна любов и чувства.

Часове по-късно пък Иван написа прелюбопитен статус, с който зашлеви сериозно Емануела и й даде да разбере какво го вълнува наистина:

„Можеш да съблазниш мъж, който има жена. Можеш да съблазниш мъж, който има любовница, но не можеш да съблазниш мъж, който си има Любима“, гласи поста на Иван, който явно е визирал съпругата си с него

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *