Издадоха кой печели Hell’s kitchen

Издадоха кой печели Hell’s kitchen

Бони ще е вторият победител от известните в Hell’s kitchen, става ясно от сигурен източник.

Изпълнителката влезе със сериозна заявка в кухнята на шеф Ангелов, а съвсем скоро ще бъде обявена за звездата, която най-добре готви в България.

В надпреварата за голямата победа през февруари влязоха Гатьо от „Игри на волята“, Коцето Калки, рокаджията Тома, сексоложката Наталия Кобилкина, актьорът Китодар Тодоров, ергенката Алекс Гърдева, сладката влогърка Изи и победителката от „Мастършеф“ Радка Булман. Последната вече си тръгна, след като отпадна именно от Бони.

Певицата с един от най-разпознаваемите гласове у нас вече е стигнала до финалната фаза на състезанието. Както е известно, Hell’s kitchen не се излъчва в реално време, а няколко седмици назад. А победата на Бони била сигурна, издават от екипа на шеф Ангелов. Коронацията на певицата трябва да бъде в началото на следващия месец, а зрителите ще видят това през май.

Шеф Ангелов още отначало си харесва изпълнителката, а тя не го разочарова. Бони се слави като една от най-добрите кулинарки сред попфолкаджийките Певицата е закърмена с готвене. Знае стари, но много вкуси рецепти и никой от конкурентите й в шоуто не може да стъпи на вкуснотиите, които приготвя.

Че Бони е големият победите във второто издание на отбора „Звезди“ в Hell’s kitchen, говори и фактът, че именно тя е най-лансираната звезда в ефира на Нова телевизия, където тече шоуто. Певицата през ден обикаля студиата, за да разказва за преживяванията си в кухнята на шеф Ангелов, твърди „България Днес“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *