Скандали за пари пак разцепиха „Тоника“

Скандали за пари пак разцепиха „Тоника“

Любимата на всички меломани група „Тоника“ за пореден път е раздирана от скандали.

Препъникамък пак се оказали неразбирателства за хонорари и пари, което довело до поредното напускането на член на формацията, а именно на един от доайените ѝ – Тео Шишманов. Той е сред основателите на оригиналната група, а сега мястото му било заето от Емил Василев, който за втори път иззема ролята му.

Към момента „Тоника“ е в оскъден състав именно заради нетърпимостта между певците. Само четирима успяват да се спогаждат и изнасят концерти из страната. Те са Милица Божинова, Ралица Ангелова, Драгомир Димитров-Драго и Емил Василев.

Ева Найденова не фигурира сред тях и бе поканена на един-единствен концерт миналото лято като гост-изпълнител, след като в социалните мрежи се разрази яростно недоволство от почитатели, че е пренебрегната и отлъчена от групата дори за националното им турне. Между живите пък не са Ваня Костова и Гого Найденов.

Костова приживе също бе обърнала гръб на колегите си. Анастасия Бинчева – Сия, отдавна е напуснала не само музикалната формация, но и страната. Тя е емигрант в Америка, където живее и работи като козметик, а неотдавна я сполетя и най-голямата трагедия – дъщеря ѝ загина в зверска катастрофа, причинена от годеника ѝ.

Навремето Сия също си тръгва от „Тоника“ заради интригите, а към днешна дата не желае да поддържа връзка с никого от колегите си с изключение на Ева, с която общуват чрез социалните мрежи. И Хари Шерикян, и Яким Якимов – едни от първите членове на групата, отдавна са продължили пътищата си самостоятелно.

Най-големият скандал, разтърсвал „Тоника“ някога, си остава разправията между покойната Ваня Костова и Ева Найденова. Преди години двете участваха заедно във „ВИП Брадър“, където извадиха кирливите си ризи пред цяла България. Те си бяха мълчали в продължение на 18 години.

Костова твърдеше, че е напуснала формацията заради Ева, като я набеди, че се занимавала с черни магии. Тя разказваше още, че двамата с Гого били против нейните импровизации на сцена, докато работели заедно, и я критикували пред колегите. Така чувствителната Ваня решила да напусне, защото от стреса в „Тоника“ развила диабет.

Ева пък отричаше двамата със съпруга ѝ да са били причината за напускането на колежката им. Дълги години двете с Костова си разменяха жлъчни коментари и обиди чрез медиите, но след участието си във „ВИП Брадър“ преосмислиха поведението си и намериха сили да си простят. До последния дъх на Ваня Костова бяха в приятелски отношения и загърбили горчилката от миналото. Ваня почина внезапно от инфаркт навръх Гергьовден през 2021 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *