Филип Киркоров неузнаваем! Кралят на естрадата с пластични корекции за 3 млн (Вижте как се промени – Снимки)

Филип Киркоров неузнаваем! Кралят на естрадата с пластични корекции за 3 млн (Вижте как се промени – Снимки)

Филип Киркоров призна, че в края на миналата година се е решил на кардинална промяна. Певецът легна под ножа на пластичния хирург и обясни, че го е направил заради публиката.

Според суетния изпълнител, професията му е такава, че трябва да следи внимателно външни си вид. След намесата на естетически хирурзи той се появи с плосък корем, повдигнато чело и по-отворен поглед. Не изненада за никого, че няма нито една бръчка и е опънат напълно.

Според експертите подобна трансформация се състои от 3 етапа, като на Филип му предстои да мине през още един.

Първият е ендоскопски лифтинг. С напредване на възрастта лицето на човек сякаш пада надолу. В това число и клепачите. Очите сякаш гледат изпод вежди, обяснява пластичния майстор.

Киркоров премина през ендоскопски темпорален лифтинг – повдигнаха му челото, веждите, външните им ъгли, стегнаха и средната зона която е под очите и в областта на бузите,

По време на ендоскопията се правят минимални разрези на скалпа и на челото, които са незабележими. През тях операторът влиза с ендоскоп, отделя мускулите от надкостницата, освобождава тъканта и я вдига нагоре, обясни докторът.

Втория етап от интервенцията е блефаропластика на долните клепачи и чек-лифтинг. Според докторът долната част на орбитите на Киркоров е в отлично състояние. Филип вече притежава перфектни вежди и клепачи, благодарение на които очите му се отвориха широко. Но след процедурата трябва да мине време, за да разберат хирурзите с колко още да повдигнат още веждите.

Освен лицето Киркоров си коригирал корема със специален американски апарат. С който се маха излишното – между мускулната стена и кожата остава само 1 см мазнина, а накрая се оформят и кубчета на стомашната преса. Корема е разрязан, пъпът е преместен по-високо, а самият разрез е премахнат, казва лекарят и допълва, че след всички корекции руският певец ще изглежда като крал.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *