Напитката, с която голямата Станка Златева се стопяваше преди състезание: Само 4 съставки, а толкова много ползи!

Напитката, с която голямата Станка Златева се стопяваше преди състезание: Само 4 съставки, а толкова много ползи!

Понякога имаш нужда от напитка за отслабване, за да осъзнаеш, че у теб има доста потенциал!

Знае се от години, че Станка Златева не е от традиционните жени. Причината, разбира се, е в мъжкия спорт, който тя практикуваше. Тя обаче успя да обърне нещата и всичко е благодарение на напитка за отслабване, разбра Ко4.

Световната шампионка по борба отдавна приключи със спорта, но това пък отвори за нея други врати, а точно тези на женската ѝ същност. Това става възможно само ако знаеш какво да консумираш.

Рецептата, водеща не само до отслабване, но и до прилив на енергия, не е сложна, но пък действа бързо. Нейният срок за полезно действие е 10 дни, в които пациентът става много по-красив и здрав.

Съставки:

1 л. вода;
1 суп. лъж. стевия;
1 суп. лъж. джинджифил на прах;
1 суп. лъж. куркума на прах;
5 суп. лъж. лимонов сок;
1/2 ч. лъж. лют червен пипер.

Приготвяне:

Водата е необходимо хубаво да заври на котлона. После се смъква от там и се оставя за 5 минути настрани. През това време вече трябва да са смесени другите съставки в отделна кана. След като минат 5-те минути, водата се сипва в каната – така, че да залее добре всичко останало вътре.

Консумация:

Получената напитка за отслабване е необходимо да се изпие абсолютно цялата в рамките на деня. Най-добре е да се изпие на две. Всеки ден трябва да се приготвя нова доза. Най-добре е тя да се приема преди хранене.

Този еликсир е нужно да се приема минимум 10 дни, за да има някакви съществени резултати. Няма ограничения за максимално ползване, така че се пие толкова, колкото се прецени за нужно. Освен бързото сваляне на килограми, напитката води до усилване на имунитета и силна енергичност. Тя е много полезна и за пречистване на тялото.

„След като спрях със спорта, почувствах, че е необходимо отново да дам шанс на своята женственост. Тази смес ми помогна много в това отношение.“ – споделя щастливата Станка Златева.

Източник: Bgnow

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *