На 15 години тежеше 320 кг. и се бореше за живота си! Вижте го сега:

На 15 години тежеше 320 кг. и се бореше за живота си! Вижте го сега:

Джейкъб Милър някога бе най-дебелият тийнейджър в света – когато бе само на 15 години, той тежеше 320 кг. Тогава осъзнал, че телесната му маса ще го убие и решил да се спаси.

Историята му е записана в много документални филми. Имал хормонални смущения и качвал по 45 килограма за година, а на една годинка тежал 23 килограма!

„Роди се 5 седмици преди термина. Той винаги е бил „голямо дете“. „Той беше лесна мишена за шеги от връстниците си“, казва семейството му. Дядото разкрива, че не можел да пренесе Джейкъб през улицата, когато бил на година и половина.

Малтретирането от страна на децата набрало толкова много инерция, че се наложило Джейкъб да смени смени училището и изпаднал в депресия.

Лекарите твърдели, че се касае за хормонално нарушение, но не установили такова. Имало риск да минат няколко години, преди да открият защо Джейкъб расте толкова бързо, но нямали време за губене. Теглото застрашавало живота му.

Той бил подложен на строга диета, а след това му направили операция, която да му помогне да отслабне. Страдал от диабет, омазняване на черния дроб… Болестите идвали една след друга, а решение нямало.

Но Джейкъб не се отказал. Той постоянно спазвал диети, спортувал и никога не се отказвал от битката. В края на документалния си филм той тежи 240 кг. Успял е да отслабне с невероятните 80 килограма!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *