Ани Салич крие срамен първи брак (Вижте за кого е била омъжена)

Ани Салич крие срамен първи брак (Вижте за кого е била омъжена)

Не един, а цели два брака има зад гърба си топновинарката Ани Салич. Въпреки че почти целият й живот е на показ заради телевизионното й дълголетие, само най-близките хора от обкръжението й знаели, че преди да срещне сърбина Бранко и да му роди две деца, водещата е имала и друг съпруг, пише „Ретро“.

Новината потвърждават нейни колеги, които помнят първите й стъпки на малкия екран. Тогава Салич се представяла с фамилията Златанова. Така и поискала да я изписват на екрана в началото на стажа й в Нова телевизия. По онова време Ани била едва 20 и не обичала хич да говори за личния си живот. Единственото, което се знае за първия й съпруг, е, че е бил крупен строителен предприемач с големи възможности.

Бракът им обаче не просъществувал, тъй като Ани не искала да бъде просто милионерша, а желаела да прави шеметна кариера на малкия екран.

Тогавашният й мъж не искал толкова амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна домакиня. Именно заради разминаване във вижданията и характерите бракът им се пропукал и разводът минал по бързата процедура и по взаимно съгласие. Журналистката не придобила нищо от богатството на бизнесмена, но била доволна, че не загърбила работата си в името на любовта.

Именно професията я среща с втория й съпруг и баща на двете й деца Бранко, който тогава бил технически директор в Би Ти Ви. Двамата се женят през 1998 г., а почти 20 години след това последва и раздялата им.

След като прекратиха отношенията си, новинарката бе засичана на публични места с различни господа, с които бе спрягана, че излиза на романтични срещи. Тя обаче не потвърди за нито един от тях, че е бил неин партньор.

До пролетта на 2022 г., когато се разбра, че тв звездата живее на семейни начала с бившия главен прокурор Сотир Цацаров.

Любовната им приказка продължава вече повече от 2 години, в които двамата са неразделни, макар да не афишират отношенията си публично. В навечерието на 50-годишния си юбилей в свое интервю новинарката си пожела да изживее „спокойна любов“ и желанието й се сбъдна. Според близки до двойката двамата били сродни души.

Говори се, че са и сгодени заради внушителния и лъскав пръстен, който Ани сложи на ръката си малко след старта на отношенията им. Брак обаче все още не били сключили, макар да са разведени с бившите си партньори. Ако стигне до венчило, това ще е трети сватбен марш за журналистката.

Източник: Хотарена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *