Ето го гаджето на Габриела от „Ергенът“, футболист на Лудогорец (СНИМКИ)

Ето го гаджето на Габриела от „Ергенът“, футболист на Лудогорец (СНИМКИ)

След като във вчерашния епизод на „Ергенът“ стана ясно, че Памела и Габриела са сестри, се разкри и друга тяхна тайна.

Пред зрителите на предаването Виктория, която е мениджър в БФС разкри още тайни от живота на сестрите. Пред всички тя разкри, че извън предаването Габриела има връзка с футболиста на Лудогорец – Оливие Вердон.

Gabriela ot Ergenyt i gadjeto i

Името му се разкри трудно, благодарение на различни доводи. В социалните мрежи Габриела се похвали с нов салон за красота под името „o.g. beautybar“, което потребители на социалните мрежи разконспирираха, че произлиза от съкращенията О-Оливие Г/G-Габриела.

Габриела и Памела кaтегорично отрекоха твърденията на Виктория, като първо казаха, че не го познават, след което Габриела заяви, че го е виждала, но само веднъж.

Запознати с отношенията им, твърдят, че именно Оливие е човекът, спонсорирал и помогнал за създаването на новооткритият салон за красота на сестрите, като дори е присъствал и на откриването му.

В социалните мрежи плъзнаха снимки, които доказват, че Оливие е бил на откриването на салона и дори е прегърнал двете сестри.

28-годишният Оливие Жак Ем Вердон е бенински футболист, който играе като защитник в Лудогорец от 4 септември 2020 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *