Циркът СВЪРШИ! Ето го истинското гадже на Валерия от „Ергенът 2“! (СНИМКИ)

Циркът СВЪРШИ! Ето го истинското гадже на Валерия от „Ергенът 2“! (СНИМКИ)

Църкът свърши! Валерия Георгиева и Евгени Генчев от „Ергенът 2“ никога не са имали връзка. Нещо вече – природозащитничката дори си има гадже, чиято самоличност бе разконспирирана от сайта Intrigi.bg.

Казва се Георги и също като нея е спасител на кучета. Двамата се запознават покрай благотворителната организация на кучкарката и са заедно доста отдавна, твърди наш източник.

Тези дни с общи усилия успяха да намерят дом на едно от четириногите, което живееше в дома на Валерия. Неслучайно кучето Къдрушка присъства често и на неговите снимки, което доказва, че моделката и Георги живеят заедно.

Освен със спасяването на животни, гаджето на Валерия се занимава и с фотография, а също така обича да пътешества. Наскоро двамата се завърнаха от екскурзия до Мюнхен, откъдето „момата на Ергена“ пусна снимка на два паспорта. „Чии е вторият паспорт“, питаха фенове, а Георги не се сдържа и коментира: „Тайна“.

Едва ли обаче двамата скоро ще осветлят връзката си. Според наши източници, Валери и Евгени Генчев прилапали 5-цифрена сума, за да го играят влюбени поне до края на третия сезон на „Ергенът“. Те продължават да се преструват и гостуват в различни предавания като двойка, а през месец се „отчитат“ с по една обща снимка в социалните мрежи.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *