Рецепта с кисело мляко на легендарния лечител, която изчиства болестите за 14 дни

Рецепта с кисело мляко на легендарния лечител, която изчиства болестите за 14 дни

Рецептата с кисело мляко е на легендарния лечител Профирий Иванов, известен по света като „руския йога“, с която организмът се рестартира и подмладява, а болестите се изчистват само за 14 дни.

Този легендарен лечител остави на поколенията си безценни съвети за екологичен и здравословен начин на живот. Голяма част от неговите последователи стриктно се придържат към тези принципи и живеят според съветите му.

Лечителят бил убеден, че тялото трябва да се пречиства поне веднъж на шест месеца или два пъти в годината.

В противен случай натрупаните токсини могат да доведат до различни заболявания. Чести настинки, различни инфекции, умора, сънливост, деконцентрация – всички тези състояния са доказателство за наличието на токсини в тялото, които пречат на нормалното функциониране на организма.

Не бива да се пренебрегва и фактът, че нечистото тяло, недоспиването, стресът и най-вече – нездравословното хранене са основният източник на повишаване на лошия холестерол.

лечителят Порфирий Иванов

Порфирий Иванов

ЕЛИКСИР НА МЛАДОСТ И ЗДРАВЕ

Ефективното природно лекарство, използвано от руския йога, съдържа само две съставки, но има безброй ползи. Това са кисело мляко (или кефир в оригиналната рецепта) и брашно от елда. Руският лечител нарича тази напитка „Айран“ – еликсирът на младостта и здравето.

кефир с брашно от елда

Брашното от елда има изключителни лечебни свойства, укрепва организма, подмладява кръвоносните съдове, намалява умората, засилва кръвообращението в ръцете и краката, намалява лошия холестерол и повишава отделянето на урина. Страхотно е за памет и концентрация

Комбинацията от двата продукта е отлично средство за подобряване на паметта и концентрацията (особено при възрастни хора).

Самият лечител използва тази смес през целия си живот. Освен това тя понижава кръвното налягане, помага при атеросклероза и лекува запек.

Друг положителен ефект от употребата й е, че нормализира метаболизма и функцията на панкреаса и повишава нивото на хемоглобина в кръвта.

Лечебна напитка с кисело мляко и брашно от елда

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

1 супена лъжица пълнозърнесто брашно от елда
180 ml кефир (в оригинала се използва кефир или естествено узряло кисело мляко)
½ -1 чаена лъжичка мед

ПРОЦЕДУРА:

Разбъркайте брашното от елда в кефира и разбъркайте добре. Трябва да приготвите сместа от вечерта и да я консумирате на следващия ден за закуска. Оставете на студено или в хладилник.

Преди консумация разбъркайте още веднъж и по желание подсладете с малко мед.

След приема на тази лековита напитка не трябва да ядете нищо в следващите три часа. Терапията продължава 14 дни без прекъсване. Ефектът ще ви изненада!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *