Самотен баща осиновил дете със синдром на Даун, отхвърлено от всички.

Самотен баща осиновил дете със синдром на Даун, отхвърлено от всички.

Малката Алба има труден живот, още от момента, в който се ражда. Майката първо се отказва от детето си, а после то е отхвърлено от още 20 потенциални семейства за осиновяване.

Причината е, че тя страда от Синдром на Даун.

Loving Single Dad Adopts Girl With Down Syndrome Rejected By 20 Families

Красивият завършек се появява заради мъж на име Лука Трапанезе от Италия. Той преминава през тежки предизвикателства, за да осинови Алба.

Той е самотен мъж и е много трудно да получи разрешение. За него правят изключение, защото се оказва страхотен човек. Лука дори пише книга, в която разказва колко е трудно  и през какво е преминал, за да успее да се нарече татко на Алба.

Лука се е събрал с Алба, когато тя е на само 13 дни.

И за тези само 13 дни, 20 семейства, може би повече, се отказват, именно заради състоянието на момиченцето.

Мъжът обаче е прекарал много време от професионалния си опит в центрове за грижа за хора със специални потребности и нужди. Винаги е искал да стане татко. И заради това решава да се опита, въпреки че няма партньор до себе си. Не се отказал и за миг от идеята да осинови Алба.

Той е причината детето вече да има възможност за нормално бъдеще. Алба обича да игра и да танцува. Въпреки това, от което страда, тя истински се наслаждава да общува с други хора.

Понякога съдбата ни събира по най-неочакваният начин и понякога всичко от което имаме нужда е някой към когото да отдадем изцяло любовта си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *