Култовата Христиана от „Ергенът“ стана доброволец, ще помага на възрастни

Култовата Христиана от „Ергенът“ стана доброволец, ще помага на възрастни

Култовата блондинка, която роди лафа на сезона „ше та заапа“, в личния живот е добра душа и обича да помага на хора в нужда, раздавайки пакети с храна на баби и дядовци.

Това става ясно от публикувани от нея в социалните мрежи видеоклипове, на които се вижда как сама мъкне торби с продукти, купени от хипермаркети, и ги предоставя на възрастни хора на портата пред къщите им.

Благотворителната кампания е озаглавена „Миг човечност“ и събира доброволци най-вече от родния град на русокосата фурия Кюстендил. Последната инициатива на кампанията е в сътрудничество с Клуб За Бъдеще – Кюстендил и Спасителен клуб за Бъдеще – Стара Загора. Доброволците съвместно обикалят селата Средорек и Метохия, за да предоставят на възрастните необходимите прегледи и подкрепа.

Участието й в "Ергенът" не продължи особено дълго
Участието й в „Ергенът“ не продължи особено дълго

Христиана Манова е родом от Кюстендил. Семейството й е изключително влиятелно, като баща й е бивш дипломат. Христиана е истинска звезда в родния си град и за нищо на света не би го заменила с живот в столицата, където би била една от всички.

За нея с пълна сила важи максимата: „По-добре царица на село, отколкото пъдар в града“. Дойде ли петък вечер, Хриси слага високите токчета и късата рокля и се превръща в парти фурията на Кюстендил. Купоните, на които присъства, са до зори, а тя винаги е в „окото на бурята“ – пее, танцува, хвърля салфетки, пие шотове директно от бара, а шампанското й се сваля с люлка. Дойде ли 7 ч. в понеделник обаче, тя маха екстеншъните, слага незабележим грим, облича се със строго официален костюм и се превръща в г-жа Манова.

България в световната надпревара с чипове

Христиана раздава торби с продукти на възрастни хора
Христиана раздава торби с продукти на възрастни хора

Христиана е завършила военна академия с „Психология и Национална сигурност“ и работи като психолог в училище. Не крие, че обожава работата си – за нея децата са надеждата на България и я вдъхновяват всекидневно да се бори за едно по-добро бъдеще. Винаги е готова да ги изслуша и подкрепи, а подходът й е изключителен лесен и достъпен – за тях тя е просто „кака Хриси“.

Запечатва благотворителните мигове на видео
Запечатва благотворителните мигове на видео

Възпитава учениците на толерантност и ученолюбие – според нея България няма нужда от неуки и неграмотни хора. За година и половина Христиана смята, че е натрупала достатъчно голям опит с децата, за да може смело да заяви, че ще бъде страхотна майка. Единствено, което й остава, е да намери таткото.

Изискванията й обаче не са никак малко, защото се смята за красива и образована и заслужава най-доброто. Очаква мъжът до нея да бъде финансово стабилен, тъй като е свикнала да бъде материално осигурена – от бившите си половинки вече е получила огромна къща и ултралуксозен автомобил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *