Когато видяла две линии на теста, отишла щастлива на ултразвук, а там я посрещнала новина, която смразила кръвта във вените ѝ

Когато видяла две линии на теста, отишла щастлива на ултразвук, а там я посрещнала новина, която смразила кръвта във вените ѝ

Когато младата жена, която искала да остане анонимна, направила тест за бременност, нейното щастие нямало край – видяла две линии, които означават, че за девет месеца на свят ще затупти още едно сърце в семейството ѝ.

Защото те вече имали един син и се надявали този път да имат момиче.

Както и всяка друга бъдеща майка, и тя отишла на гинекологичен преглед, който включвал и ултразвук. Въпреки това, този преглед щял да бъде най-голямата й изненада и разочарование, разбра Джи Зона.

Именно, вместо бебе в утробата се намирали куп тумори.

Този рядък феномен е известен с името моларна бременност. Само два процента от случаите на фалшиви положителни тестове за бременност се случва теста всъщност да показва тежко заболяване, вместо бебе.

Моларната бременност започва с оплождането на яйцеклетката, но вместо бременност се развива абнормлна плацента изпълнена с кисти и тумори.

Тъй като става въпрос за съдови тумори, които са пълни с кръвоносни съдове, хирурзите планирали жената да се подложи на пълна хистеректомия, но за щастие, в крайна сметка успели да извадят всички тумори без увреждане или изваждане на репродуктивни органи.

Източник: ТРГ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *