Ето я най-скандалната участничка в „Ергенът“ преди хиалуроновите устни

Ето я най-скандалната участничка в „Ергенът“ преди хиалуроновите устни

Как е изглеждала Виктория Асенова от „Ергенът 3“, преди да си напомпа джуките? Това е най-често задаваният въпрос от зрители в социалните мрежи, а нейни по-стари снимки са издирвани под дърво и камък.

Цър-пър, както я наричат „колежките й“ в предаването, предвидливо е изтрила всеки спомен от натуралния си вид. Снимка на силиконката, преди да се подложи на безумните пластики отпреди 3 години и е изпратена до сайта intrigi.bg от анонимен източник. Устните на Вики са доста тънки, но затова пък усмивката й е естествена и нежна.

Viktoriq Ergenyt

Със сигурност преди силикона Вики е изглеждала много по-добре, макар самата тя да изпитва срам от „ретро“ визията си. За сметка на това пък сега се харесва много повече и приема обидите и нападките в мрежата с чувство за хумор. Ергенката дори направи собствен бизнес от хейта срещу нея – тя продава тениски с лика си и надпис „Цър-пър“, които се оказаха доста оборотни. Цената им е 20 лева.

Колкото до кривите зъби, заради които поема също много критики, Вики разкри, че вече търси добър зъболекар и ще коригира проблема.

Viktoria Asenova ot Ergenyt

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *