“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

Истински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало истински срив, разкри тя в подкаста “Надкаст”.

Месеци след снимките на “Ергенън”, тя буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV.

“В началото бях много разочарована. Отрази ми се психически и здравословно”, разказа Васка. След като видяла първите няколко епизода, тя получила паник атаки.

“Един път припаднах и моята съквартирантка ме беше намерила на земята в безсъзнание”, сподели след отпадането си участничката в “Ергенът”. Тя се опитала да овладее състоянието си в този случай и поне да стигне до леглото си, за да припадне там, но не успяла. За щастие, при падането си в несвяст Васка само си ожулила лицето, без да си удари по-сериозно главата.

“Със сигурност не се чувствам “страхотно”, сподели фармацевтката, на която ѝ предстоят държавни изпити. Сега тя е добре, стабилизирала се е и вече не се тормози от това, че “Ергенът” разказа съвсем различна от реалната версия за нея.

От думите на Васка стана ясно, че от предаването е изрязана напълно нейна целувка с Алек. Причината тя да бъде наказана от продукцията и в крайна сметка изгонена обаче все още остава скрита. Най-вероятно обаче тя е отказът ѝ да участва в скандали с другите жени.

Васка напълно отрече клюките, че тя е имала гадже и това се е разкрило. Нито по времето на снимките, нито сега хубавицата няма половинка. Васка каза също, че е много благодарна на публиката, която е била доста благосклонна към нея.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *