Съучениците й се подигравали, когато на 12 години била 190 см. Само я вижте сега…

Съучениците й се подигравали, когато на 12 години била 190 см. Само я вижте сега…

27-годишната Ели Щоц като дете често била дразнена от съучениците си. Факт е, че Ели от ранна възраст не е много миниатюрна. Още на 12-годишна възраст ръстът на момичето достигнал 190 сантиметра.

Щоц била наричана чудовище и Годзила. Заради постоянните подигравки на връстниците си и любопитните погледи, Ели Щоц започнала да се комплексира, заради своята нестандартна външност.

момиче-гигант

Днес ръстът на Щоц е над 2 метра. Но момичето се е избавило от предрасъдъците си. Днес тя е успешен фетиш-модел и помага на хората да се справят с комплексите си.

Щоц си спомня: „В миналото хората постоянно ме разстройваха. Колко забележки и издевателства се натрупаха с годините…. Станах много тревожна, постоянно усещах душевна болка, заради това, че не съм като другите. Но в крайна сметка преживените унижения само ме направиха по-силна!“

фетиш-модел

Впоследствие Ели превърнала своя, както смятала тогава, дефект в ефект. Щоц станала модел на Амазон и започнала да печели от това, че се снимала с невисоки мъже-фетишисти.

„Получавах нелоши пари и в началото дори ми беше интересно. Но в крайна сметка това е напълно нетворческо занимание. Стана ми много скучно: всеки път едно и също“ – споделя впечатленията си Ели.

висока-жена

Въпреки това момичето не отрича, че модният бизнес й помогнал да се справи със своите комплекси.

Днес Ели Щоц живее в хармония със себе си и своя ръст. Но признава, че купуването на нови дрехи понякога е много трудно:

фетиш-модел

„Където и да се намирам, се чувствам благословена с такъв ръст. И другите жени, които са неуверени в себе си заради своята външност, бих ги посъветвала да не им пука за това, което мислят за тях околните. Вашата личност е важната, а не външността!“

Източник: Свободна Зона

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *