27-годишната Ели Щоц като дете често била дразнена от съучениците си. Факт е, че Ели от ранна възраст не е много миниатюрна. Още на 12-годишна възраст ръстът на момичето достигнал 190 сантиметра. Щоц била наричана чудовище и Годзила. Заради постоянните подигравки на връстниците си и любопитните погледи, Ели Щоц започнала да се комплексира, заради своята нестандартна външност. момиче-гигант Днес ръстът на Щоц е над 2 метра. Но момичето се е избавило от предрасъдъците си. Днес тя е успешен фетиш-модел и помага на хората да се справят с комплексите си. Щоц си спомня: „В миналото хората постоянно ме разстройваха. Колко забележки и издевателства се натрупаха с годините…. Станах много тревожна, постоянно усещах душевна болка, заради това, че не съм като другите. Но в крайна сметка преживените унижения само ме направиха по-силна!“ фетиш-модел Впоследствие Ели превърнала своя, както смятала тогава, дефект в ефект. Щоц станала модел на Амазон и започнала да печели от това, че се снимала с невисоки мъже-фетишисти. „Получавах нелоши пари и в началото дори ми беше интересно. Но в крайна сметка това е напълно нетворческо занимание. Стана ми много скучно: всеки път едно и също“ – споделя впечатленията си Ели. висока-жена Въпреки това момичето не отрича, че модният бизнес й помогнал да се справи със своите комплекси. Днес Ели Щоц живее в хармония със себе си и своя ръст. Но признава, че купуването на нови дрехи понякога е много трудно: фетиш-модел „Където и да се намирам, се чувствам благословена с такъв ръст. И другите жени, които са неуверени в себе си заради своята външност, бих ги посъветвала да не им пука за това, което мислят за тях околните. Вашата личност е важната, а не външността!“

27-годишната Ели Щоц като дете често била дразнена от съучениците си. Факт е, че Ели от ранна възраст не е много миниатюрна. Още на 12-годишна възраст ръстът на момичето достигнал 190 сантиметра. Щоц била наричана чудовище и Годзила. Заради постоянните подигравки на връстниците си и любопитните погледи, Ели Щоц започнала да се комплексира, заради своята нестандартна външност. момиче-гигант Днес ръстът на Щоц е над 2 метра. Но момичето се е избавило от предрасъдъците си. Днес тя е успешен фетиш-модел и помага на хората да се справят с комплексите си. Щоц си спомня: „В миналото хората постоянно ме разстройваха. Колко забележки и издевателства се натрупаха с годините…. Станах много тревожна, постоянно усещах душевна болка, заради това, че не съм като другите. Но в крайна сметка преживените унижения само ме направиха по-силна!“ фетиш-модел Впоследствие Ели превърнала своя, както смятала тогава, дефект в ефект. Щоц станала модел на Амазон и започнала да печели от това, че се снимала с невисоки мъже-фетишисти. „Получавах нелоши пари и в началото дори ми беше интересно. Но в крайна сметка това е напълно нетворческо занимание. Стана ми много скучно: всеки път едно и също“ – споделя впечатленията си Ели. висока-жена Въпреки това момичето не отрича, че модният бизнес й помогнал да се справи със своите комплекси. Днес Ели Щоц живее в хармония със себе си и своя ръст. Но признава, че купуването на нови дрехи понякога е много трудно: фетиш-модел „Където и да се намирам, се чувствам благословена с такъв ръст. И другите жени, които са неуверени в себе си заради своята външност, бих ги посъветвала да не им пука за това, което мислят за тях околните. Вашата личност е важната, а не външността!“ Източник: Свободна Зона

Тийнейджърка, забременяла на 13 години, проговори за кошмара, през който е преминала, когато е узнала новината.

Мади Ламбърт от Форт Уърт, Тексас, разказа историята си във видео в YouTube, което стана вайръл за отрицателно време, пише The Sun.

Тийнейджърката споделя, че когато са научили за бременността й, много интернет потребители са я посъветвали да направи аборт. Някои дори започнали да й изпращат адреси на клиники, където може да се извърши процедурата.

Мади обаче не се страхувала да поеме отговорност и решила да роди бебето.

Днес младата майка е на 18 години, живее в собствена къща с дъщеря си и съвсем скоро ще отиде в колеж, където ще учи история, философия, анатомия и психология.

След като споделя историята си в YouTube, Мади получава куп обидни коментари по свой адрес.

Тя обаче не им обръща внимание и дори ги намира за смешни.

„Наистина ми е смешно да виждам негативните неща, които хората трябва да кажат за мен, защото много пъти те са толкова измислени и далеч от истината“, признава американката.

Някои потребители я обвиняват, че живее на гърба на родителите си. На тази критика тя отговаря, че сама изкарва парите си и не получава материална помощ от близките си.

„Живея сама от месец-два, след като навърших 18. Изнесох се. И преди да се изнеса, изкарвах парите си сама и родителите ми не трябваше да ме издържат.

Не зная защо хората смятат, че родителите тийнейджъри са се впили като пиявици в собствените си родители. Мисля, че това е много далеч от истината“, казва тя.

Младата майка отбелязва, че много от тийнейджърите, които отглеждат деца, стават по-мотивирани и се стремят към финансово благополучие.

В мрежата се намират и такива, които смятат историята й за депресираща.

„Забременях на 13, всички казаха, че това е краят на света, но това не беше краят на света за мен и аз превърнах тази „ужасна, ужасна“ ситуация в нещо страхотно.

Сега съм в първия си дом и отглеждам дъщеря си, която скоро ще ходи на детска градина. Не знам как това е депресиращо“, казва тя.

Тийнейджърката продължава да споделя живота си онлайн и да повдига сериозни теми за обсъждане. Едно от последните й видеа бе посветено на нуждата от сексуално образование на децата.

„Хората трябва да знаят, че 13-годишните, 14-годишните, 15-годишните правят секс. Не всички, но някои от тях. Така че говорете с децата си. Говорете с по-малката си сестра, по-малкия си брат, научете ги как да се пазят“, призовава момичето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *