Гала отвори вратите на новия си дом – вижте какво има в тузарското имение от дърво (СНИМКИ)

Гала отвори вратите на новия си дом – вижте какво има в тузарското имение от дърво (СНИМКИ)

Една от най-дългогодишните водещи в родния ефир, Гала, наскоро се нанесе в нов дом, за който отдавна е признавала, че мечтае. Семейството празнува там първата си Коледа, а сега прекара на чудното местенце и великденските празници.

Естествено, любопитството към къщата, за която очевидно не са пестени средства, е огромно. Затова през последните дни телевизионната водеща „разведе“ последователите си в новия дом.

„Най-после ми остава време да го направя“, казва Гала за първото от две видеа, които публикува в Instagram. „Отдавна обещавам на всички, които ме разпитвате за къщата.“

Гала къще

Просторният имот е на един етаж и с високи тавани, като отвън една част е облицована с дърво, а другата – с камък.

Водещата на „На кафе“ споделя, че е много доволна от крайния резултат и е благодарна за осъществената визия за къщата: „Направиха я точно каквато съм си я представяла.“

По-нататък Гала показва всекидневната, обединена с кухня, където преобладаващият материал е дърво – виждаме го включително при стените, мебелите, таваните и вратите. За този уютен избор водещата признава: „Много обичам дърво и исках всичко да бъде направено от дърво.“ През прозорците се забелязва и външна кухня, продължение на вътрешната.

Гала всекидневна

Гала кухня

В обширното пространство вниманието приковава камина, над която е поставен телевизор, и стена, покрита с множество рафтове.

Гала дом интериор

Особена завист сред зрителките определено е предизвикал кухненският остров, чийто плот се отмества, за да разкрие плота с котлоните.

кухня подвижен плот

Пред къщата пък водещата се е принудила да „монтира“ фалшиви птици, за да плаши малките птички. Тя признава, че на няколко пъти те са се удряли в прозрачните стъкла на къщата.

Гала къща екстериор

Слизайки по стълбите към къщата, за двора си Гала казва, че „не е голям, но пък за сметка на това има още много работа и грижи“.

Гала мушкато

Там Гала е заета със засаждането на градината. Във видео, заснето от съпруга ѝ Стефан в събота сутрин, я виждаме да поставя мушката в саксии за прозорци.

Още в края на миналата година в интервю за Edna Гала сподели за новия си дом: „В материален план тази година ми се случи нещо много хубаво – една къща, за която си мечтаех отдавна, вече е факт, остава много малко, за да се довърши. Така че си пожелавам много хубави мигове там, заедно със скъпите на сърцето ми хора.“

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *