Когато носите това нещо наопаки, злините и магиите ще се върнат при този, който ги е предизвикал –

Когато носите това нещо наопаки, злините и магиите ще се върнат при този, който ги е предизвикал -

Вярно ли е, че злото се връща при тези, които са го изпратили?

Можете да мислите за това дълго време, защото със сигурност не можете да разберете цялата истина. Хората не винаги си пожелават лоши неща. Но понякога има много трудни ситуации. Когато подъл човек се окаже роднина или близък човек. Но как можете да се предпазите от негативната енергия?

ЗЛОТО СЕ ЗАВРЪЩА

Такава манипулация е насочена към изчистване на тялото ви от възможното влияние на негативната енергия. Трудно е да се знае какво и кога е направено, за да се развали живота на човек. Но усещането, че нещо се обърка, разбира се, ще бъде. И работата не върви, и в семейството има кавги. Ако се разпознавате в такова описание, опитайте се да изпълните следния ритуал.

Дрехи наопаки

За да извършите този ритуал, трябва да закупите нови чорапи. За какво? Защото след ритуала чорапите ще трябва да се изхвърлят. Те са тези, които поемат основната тежест. В крайна сметка негативът, изпратен на човек, ще се концентрира върху неговите чорапи и обувки. Не напразно казват, че за да разбереш по-добре човек, трябва да ходиш на негово място.

Обуйте чисти чорапи сутрин и се разхождайте с тях до 12:00 часа. След това чорапите трябва да се обърнат наопаки и да стоят така цял следобед. Веднага щом слънцето залезе, можете да събуете чорапите си, внимателно да ги опаковате в торба и да ги подготвите за изхвърляне. По-добре е да направите всичко това насаме със себе си.

Кажете тези думи: „Както доброто се възнаграждава с добро, така и злото се връща към този, който го е предизвикал. “ Сега можете да отидете до кофата за боклук и да изхвърлите такива чорапи. Не се препоръчва повторното им използване. И не е необходимо да купувате нещо висококачествено или твърде скъпо. Най-обикновените и достъпни чорапи ще се поберат.

Тайни дела

Такъв ритуал не е обвързан с лунния цикъл. Може да се направи по всяко време, когато имате нужда. Ако човек се чувства зле, препоръчваме ви да опитате този енергиен лайфхак. Но, например, утре ще има пълнолуние. Вълче пълнолуние , както още го наричат.

Това събитие трябва да носи положителна енергия , така че можете да извършите такъв ритуал утре или вдругиден. Когато силата на пълнолунието е все още осезаема. Важно е само да се освободите напълно от негатива от себе си веднага щом изхвърлите използваните чорапи. Само не помнете, че лошата енергия може да ви повлияе. Процесът на завръщане на злото вече е започнал. Ще се върне при собственика си, без да достигне крайната си цел.

Злото се завръща: Тайната на дрехите, обърнати навътре

Може би тайната зад използването на чорапи за отблъскване на негативизма не е толкова мистериозна. Нашите предци искрено са вярвали, че дрехите, облечени набързо отзад напред или отвътре, имат специално значение. Чорапите наобратно обещават бързо благополучие. Иска ми се да вярвам, че това ще бъде така.

Интересен факт е случайно носеното бельо наопаки. За дамите такъв забавен момент може да донесе късмет. Докато мъжът рискува да се скара с някой от близкото си обкръжение. Пуловер, носен по някакъв начин в старите времена, може да се счита за сигнал за бъдеща битка или сериозна конфронтация.

Сега всичко се възприема много по-лесно. Ако случайно облечете дрехи по някакъв начин погрешно, тогава можете просто да въздъхнете или да се смеете. Как да разберете дали имате нужда от почивка или пълна почивка ? Във всеки случай ви желаем добро, мир, просперитет и положително. Нека злото отиде в своето блато и да навреди на хората възможно най-малко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *