„Планетата ще се разтърси“: какво пророкува „вторият Распутин“ на света през следващите години –

„Планетата ще се разтърси“: какво пророкува „вторият Распутин“ на света през следващите години -

Григорий Распутин – селянин, който става приятел на семейството на руския император Николай II, е смятан за истински пророк приживе. Той предсказва смъртта на Николай 2, говори за първия полет в Космоса и дори знае кой ще отиде там, знае за обсадата на Ленинград и разпадането на империята.

Григорий няма много потомци – от 3 деца оцелява само дъщеря му Матрьона. Но семейство Распутин все пак е продължено. И дарбата на пророка, както се оказва, в крайна сметка е наследена от неговия правнук, Виктор Федорович Пролубщиков.

Распутин деца

Григорий Распутин с деца

Снимка: Legion Media

От младостта си той може да вижда бъдещето и да лекува хората с ръцете си от различни болести. Виктор винаги е живял обикновен, скромен живот, докато не усеща произхода на необичайна сила в себе си. След като научава за способностите си, Виктор започва да ги прилага на практика – в тези моменти той изпитва изтръпване на дланите си, а пациентите му усещат топлина.

Тълпи от хора се редят пред дома му – не само за да бъдат излекувани, но и такива, които просто искат да разберат бъдещето си. Всички думи и пророчества на Виктор са „по същество“.

Григорий Распутин

Григорий Распутин

Снимка: Legion Media

В същото време, с възрастта, за правнука на Распутин става по-трудно да лекува. Но неговото „трето око“, което вижда бъдещето, се отваря, напротив, все повече и повече.

Виктор рядко сънува, но през 1989 г. именно насън той вижда разпадането на СССР. Тогава той предвижда и аварията в Саяно-Шушенската водноелектрическа централа през 2009 г., смъртта на моторния кораб „България“ през 2011 г., катастрофата на пътнически самолет над Синай през 2015 г., ужасните горски пожари в Европа, терористичните атаки в Метро в Санкт Петербург. Той също така прогнозира: „Ще има всякакви нови инфекции, като свински и птичи грип. Носят ни всякакви инфекции.“

А ето и няколко негови предсказания, които касаят не конкретни хора, а конкретно Русия – а може би и света.

Той винаги казва за конфликтите на други страни с Русия: „Ние така или иначе ще спечелим, въпреки че всички те се насочват към нас. Няма да се започне нито студена, нито гореща война. Той казва за Китай: „Разбира се, Китай е велика страна, но Русия е най-великата от всички“.

Виктор прогнозира, че отношенията с Япония ще се подобрят. Що се отнася до настоящето – тази година и следващите няколко, прогнозите на правнука на Распутин не са много утешителни:

„Ще има катаклизми, свързани с водата. Планетата ще бъде разтърсена от земетресения. Светът ще се разклати.“

катаклизми Земя

Снимка: По средата на пътуването

Но човечеството все пак ще оцелее. За това, което очаква хората напред, Виктор казва: „Бъдещето ще бъде добро, пожелавам го на всички“. А за тези, които се страхуват от случващото се по света, дава съвет:

„Като си легнете, кажете – Господи, благослови! И всичко ще бъде наред”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *