„Планетата ще се разтърси“: какво пророкува „вторият Распутин“ на света през следващите години –

„Планетата ще се разтърси“: какво пророкува „вторият Распутин“ на света през следващите години -

Григорий Распутин – селянин, който става приятел на семейството на руския император Николай II, е смятан за истински пророк приживе. Той предсказва смъртта на Николай 2, говори за първия полет в Космоса и дори знае кой ще отиде там, знае за обсадата на Ленинград и разпадането на империята.

Григорий няма много потомци – от 3 деца оцелява само дъщеря му Матрьона. Но семейство Распутин все пак е продължено. И дарбата на пророка, както се оказва, в крайна сметка е наследена от неговия правнук, Виктор Федорович Пролубщиков.

Распутин деца

Григорий Распутин с деца

Снимка: Legion Media

От младостта си той може да вижда бъдещето и да лекува хората с ръцете си от различни болести. Виктор винаги е живял обикновен, скромен живот, докато не усеща произхода на необичайна сила в себе си. След като научава за способностите си, Виктор започва да ги прилага на практика – в тези моменти той изпитва изтръпване на дланите си, а пациентите му усещат топлина.

Тълпи от хора се редят пред дома му – не само за да бъдат излекувани, но и такива, които просто искат да разберат бъдещето си. Всички думи и пророчества на Виктор са „по същество“.

Григорий Распутин

Григорий Распутин

Снимка: Legion Media

В същото време, с възрастта, за правнука на Распутин става по-трудно да лекува. Но неговото „трето око“, което вижда бъдещето, се отваря, напротив, все повече и повече.

Виктор рядко сънува, но през 1989 г. именно насън той вижда разпадането на СССР. Тогава той предвижда и аварията в Саяно-Шушенската водноелектрическа централа през 2009 г., смъртта на моторния кораб „България“ през 2011 г., катастрофата на пътнически самолет над Синай през 2015 г., ужасните горски пожари в Европа, терористичните атаки в Метро в Санкт Петербург. Той също така прогнозира: „Ще има всякакви нови инфекции, като свински и птичи грип. Носят ни всякакви инфекции.“

А ето и няколко негови предсказания, които касаят не конкретни хора, а конкретно Русия – а може би и света.

Той винаги казва за конфликтите на други страни с Русия: „Ние така или иначе ще спечелим, въпреки че всички те се насочват към нас. Няма да се започне нито студена, нито гореща война. Той казва за Китай: „Разбира се, Китай е велика страна, но Русия е най-великата от всички“.

Виктор прогнозира, че отношенията с Япония ще се подобрят. Що се отнася до настоящето – тази година и следващите няколко, прогнозите на правнука на Распутин не са много утешителни:

„Ще има катаклизми, свързани с водата. Планетата ще бъде разтърсена от земетресения. Светът ще се разклати.“

катаклизми Земя

Снимка: По средата на пътуването

Но човечеството все пак ще оцелее. За това, което очаква хората напред, Виктор казва: „Бъдещето ще бъде добро, пожелавам го на всички“. А за тези, които се страхуват от случващото се по света, дава съвет:

„Като си легнете, кажете – Господи, благослови! И всичко ще бъде наред”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *