Преди 8 години тя тежеше само 17 кг! Ето как изглежда момичето-скелет днес (СНИМКИ):

Преди 8 години тя тежеше само 17 кг! Ето как изглежда момичето-скелет днес (СНИМКИ):

Кристина Колягина от Барнаул придоби известност след участието си в известното телевизионно шоу „Нека говорят“ преди 8 години. В най-критичния момент теглото й падна до изключително опасните 17 кг. 

Сега от Джи Зонарешихме да разберем как се разви животът й след дълга пауза в медийното пространство.

Кристина Колягина

По време на училищните изпити стресът накара Кристина да спре да яде, което доведе до драматична загуба на тегло. Въпреки това тя успешно завършва университета, получавайки висше образование. Впоследствие, поради влошено здраве, Колягина не успя да си намери работа, тъй като анорексията й само прогресира.

момиче анорексия

През 2016 г., когато теглото й достигна 24 кг, Кристина се появи в програма, където открито й беше казано за смъртната опасност от нейното състояние. Това беше повратна точка, която я накара да се замисли сериозно за здравето си.

Веднага след участието си в програмата Кристина отиде на лечение при известен психотерапевт. Благодарение на усилената работа върху себе си, тя успя значително да подобри физическото и психологическото си състояние.

момиче с анорексия

Кристина сподели, че без рехабилитационния период трудно би намерила сили да продължи напред. Последствията от анорексията обаче оставиха отпечатък върху живота й – от 2019 г. тя е призната за инвалид. Теглото на Кристина, въпреки че се е увеличило, все още е далеч от нормалното, но тя предпочита да не се фокусира върху конкретни числа.

Кристина анорексия

Кристина, която през март ще навърши 32 години, продължава да радва последователите си в социалните мрежи, получавайки много комплименти.

Тя обаче все още е далеч от пълно възстановяване. Миналата година тя публикува снимки от инвалидната си количка, потвърждавайки, че възстановяването й продължава. Тя се сблъсква с трудности в движението поради проблеми с гръбначния стълб и краката, причинени от дълъг период на анорексия.

анорексия последици

Въпреки всички трудности Кристина работи от вкъщи и се опитва да води активен начин на живот. Проблемите с намирането на работа поради ниското тегло са нещо от миналото, но личният й живот все още не е уреден.

жена с анорексия

Ето как изглежда момичето-скелет, както я нарекоха медиите, сега:

Кристина Колягина днес

Кристина Колягина лечение

момичето скелет днес

Историята на Кристина Колягина е ярък пример за това как трудните житейски изпитания могат да станат повод за борба и самоусъвършенстване, въпреки сериозните последици от болестта.

Източник: За жената

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *