Емануела си тръгна със скандал от Dancing Stars, зрителите я съсипаха с коментари

Емануела си тръгна със скандал от Dancing Stars, зрителите я съсипаха с коментари

Попфолк певицата Емануела си тръгна с чутовен скандал от предаването Dancing Stars.

След като си изтанцуваха танца, двойката беше попарена с оценките на журито и зрителите и съответно се наложи двамата да си тръгнат. На изпроводяк Емануела втрещи всички с изказването си, което беше насочено към първия ѝ партньор:

„Не трябваше да си сменям първия партньор“, бяха първите думи на Емануела.

Припомняме, че тя скандализира с това, че смени Иван с Калоян, като слуховете бяха, че той си е тръгнал, след като жена му го е помолила да направи това, заради съмнения, че Емануела го сваля.

Певицата и Калоян се впуснаха в сексапилните ритми на техния къмършъл фристайл по микс от изпълнения на Destiny’s Child.

Emanyela i Kaloqn

Зрителите обаче определено не плачат за нея, стотиците коментари срещу нея и поведението не спират. Хората са възмутено от постъпката ѝ:

Лелеее колко е елементарна тази. Как може да се изцепиш такова нещо за партньора си? Ужас. Радвам се, че най-сетне си замина.

Пълна смешка е Емануелка, единият не хареса, после хареса другия и сега, защото тя не се справя, той виновен. Пълен смях е.

Коментарът на Емануела, относно смяната на партньора й, беше изключително нагъл, непрофесионален и обиден! Но от нагъл и невъзпитан човек, какво друго може да се очаква? Няма да ни липсваш изобщо.

Не съм подозирал, че Емануела е толкова глупава жена! Не трябвало да си сменя партньора… Да кажеш подобно нещо, точно след като си отпаднала, не те прави по-малко некадърна, но те прави и изключително невъзпитан човек на много ниско ниво. Не заслужаваше нито един от двата танцьора. Личеше и журито как внимава да не засегне отвратителния ти характер. Мислих те за нещо повече, уви много се изложи и се изравни с тревата.

Без значение какъв е крайният резултат, последните думи на Емануела бяха грозни. Не ѝ прилича като дама. Калоян е страхотен! Той е предходният победител, а как пък тя не си намери подходящ партньор. Явно проблема си е в нея.

Обиди момчето, а той няма вина. Не беше редно да се изцепва по този начин. Дори и като фен на този стил музика не ми хареса изказа и. Не е професионално !

Стана ми кофти за Калоян. Незаслужено отношение. Емануела, когато е ядосана, да си замълчи. По – добре ще бъде!

Прекалено голямо самочувствие и незаслужено отношение и думи спрямо професионалния й партньор! За какво й беше да ги казва изобщо, да го обиди или целеше друго да постигне? Накрая първоначално всички се втурнаха него да прегръщат, а тя остана сама.

Доста невъзпитана Емануела, наблюдавах я с Иван и Калата, тя е бавна и трътлеста  Не са и проблем партньорите , може само на себе си да се сърди.

Изключително грозен коментар от нейна страна.

Невъзпитана и арогантна е Емануела, освен и че не може да танцува. Голямо дърво.

Недостойно поведение в последните минути от участието на Емануела! Преди дори да съобщят резултатите стоеше нацупена, а изказването ѝ не подлежи на коментар!

Тази жена е обида за публиката на шоуто и беше закономерно да отпадне!

Значииии, тази селска пръчака… Толкова мързелива, толкова безхарактерна, толкова арогантна…тя май наистина си мисли, че е голяма звезда. Да те попитам пухкаво момиче, на чии небосклон си мислиш че си звезда?!

Браво, Kaloian Ivanov, браво момче за търпението, не един път.

Ти си прекрасен професионалист!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *