Лияна РАЗКРИ: Господ ме спаси от самолетна катастрофа! –

Лияна РАЗКРИ: Господ ме спаси от самолетна катастрофа! -

„Вярата в Господ ме спаси от самолетна катастрофа! За първи път ми се случва да ме предупредят за авария в самолет.

Аз започнах да чета на глас 91-ви псалом от Библията и силно вярвах, че ще кацнем благополучно. За щастие, всичко се размина само с уплах, но това е поредното доказателство, че позитивната нагласа може да ни предпази от всичко.“

Това заяви пред „България Днес“ фолкпевицата Лияна, която преди дни благополучно се завърна на родна земя, след като самолетът едва не падна.

Певицата решила да съчетае планираното си пътуване за детоксикация в италианската местност Мерано с посещение на коледните базари в магичната австрийска столица Виена. По план трябвало да лети до Инсбрук, Австрия, а от там да я вземе трансфер за Мерано. Всичко се обърква, когато Лияна се качва на самолет, който по чудо остава да лети в небето.
Лияна проповядва положителното мислене
Лияна проповядва положителното мислене

„Вместо да сме във въздуха 45 минути, два часа и половина самолета ни танцуваше валс от вятъра. Аз си мислех първо, че завива, но след това осъзнах, че няма причина да завие наляво и после рязко да се върне надясно. На никое ниво самолетът нямаше състояние, в което да лети напред. Изведнъж тръгнахме с носа надолу. Виждах къщите на хората и върховете на Алпите. След това самолетът рязко, като ракета, се изстреля нагоре. За първи път ми се случи да ме предупредят за авария“, разказа пред вестника Лияна.
Певицата дори за миг не губи надежда
Певицата дори за миг не губи надежда

Въпреки ужасната ситуация фолкпевицата не губи вяра и започва да чете откъс от Библията.

„Започнах да чета на глас 91-ви псалом на Давид от Библията. Този псалом е хубаво всеки човек да го има, защото по време на войните, в домовете на чиито врати е бил закачан, са домовете на оцелелите. В най-страшните ситуации в живота ми този псалом е с мен и аз силно вярвам, че ме пази“, заяви родната знаменитост.

Самолетът на Лияна не успява да кацне в Инсбрук. Връща се и благополучно каца на летището във Виена. 8 часа по-късно Лияна стига до Мерано с кола.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *