Николета с голям купон за щерка си. Биляниш пее на детско парти за оргазъм

Николета с голям купон за щерка си. Биляниш пее на детско парти за оргазъм

Няма и месец след като роди, Николета Лозанова вече подготви голям купон на първата си дъщеря. Топмоделката държи фронта на перфектната мама и обръща внимание на празника въпреки голямото предизвикателство да гледа малката Борислава.

Първородната Никол, рожба на бившия мъж на Николета, Валери Божинов, навършва днес 12 години. Лозанова няма как да не отпразнува рождения ден и вероятно е подготвила огромен набор от подаръци и изненади!

За партито Николета организира детска дискотека в популярен столичен клуб. За настроението на малката рожденичка и приятелките й се грижеше певицата Биляниш. Скандалното е, че тя пееше: „мръсно, мръсно… До оргазъм ме докара“, а невръстните гостенки на купона знаеха и припяваха текста наизуст.

Наблюдавайки интересите на малката принцеса, която вече върви по стъпките на своята майка, подаръците й са с доста солена цена. Малката Никол е оборудвана с маркови дрешки и хубав телефон, защото Лозанова не пести нищо за наследничката си. На предишния си рожден ден например Никол беше ошашавена от специален поздрав от футболната звезда Неймар.

За партито, разбира се, помага и доведеният татко на момиченцето – Ники Михайлов. Двамата, макар и да нямат кръвна връзка, се разбират много добре. „Голямо момиче, обичам те!“, споделя Ники М. в мрежите.

Достойните българи ‘2024: Oще 43-ма с големи сърца

Детството на Никол тъне в разкош
Детството на Никол тъне в разкош

Разбра се, че мама Николета е развълнувана от това да гледа как Никол расте. „Нека сърцето ти те води към правилния за теб път, а недостойното… да оставиш зад гърба си! Имай пътеводна светлина и ярко блести!“, казва с възторг Николета, споделяйки спомени от екскурзията им в Париж – любимия град на двете Никита.

Малката принцеса е започнала да върви по стъпките на Николета, превръща се в инфлуенсър. Въпреки че е само на 12, Никол вече е в крак с бизнеса и прави всичко, за да има излъскан вид в социалните мрежи.

Желаем й да е жива и здрава и много успехи!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *