Секси ли?!? Преди „Ергенът“Алек Младенов е изглеждал като пълен задръстеняк! (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

Секси ли?!? Преди „Ергенът“Алек Младенов е изглеждал като пълен задръстеняк! (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

Ерген номер 3 – Алек Младенов се слави като синеок и горещ красавец, супер секси тип, по когото мацките едва ли не примират. И да, разбира се – с тази прическа и особено брадата, той действително хваща око и дори изглежда по-възрастен за годините си, които са само 28.

За пълната промяна в него заслугата е само и единствено на екипа на формата, който подлага Александър Младенов на пълна промяна, за да го превърне в това, което е сега.

В мрежата обаче изтекоха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни. Ами, не е редно да се бъзикат така хората с момчето, нищо, че предишната му визия не е и на йота близо до настоящата.

Ако трябва да сме честни, преди „Ергенът“ Алек е изглеждал като типичен зубър – да, има интелигентен поглед и изглежда читаво момче, но ако участва в холивудска продукция, то определено ще му дадат ролята на момчето задръстеняк, коментират в нета.

„Стига бе, вижте го! Прилича на онези, дето им викат лузъри. Коя мацка ще го загледа, та камо ли десетки да се наредят на опашка заради него?! Тия от продукцията са го хванали и са го преправили от-до, сигурно бая време им е отнело“, коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *