След разбит брак и бурни връзки: Андрей хвърли голяма бомба за Емануела –

mamche.net След разбит брак и бурни връзки: Андрей хвърли голяма бомба за Емануела -

Андрей Арнаудов и Емануела Толева са семейство вече от 8 години, синът им Васил е вече на 5, но това, което разкриха за началото на любовта си наскоро в тв интервю, със сигурност ще изненада мнозина.

Тяхното начало не е белязано с никакви скандали, както се случило при партньора на Андрей – Иван Христов, който преди да се ожени за Ирина Тенчева, беше женен за Вихра Петрова. Всъщност май никой не очаквал връзката между Андрей и Емануела да стане толкова сериозна за толкова кратко време.

Нищо подобно! Едва днес самите те разказаха историята си и се оказа, че Емануела е имала сериозна връзка с мъж, силно влюбен в нея. Това обаче изобщо не попречило на Андрей да действа нахално, че дори и брутално, в мига, в който я харесал. А това се случило почти моментално.

„Видяхме се и… имаше някаква химия, неудържима. Аз тогава си бях планирал да си изкарам лятото като ерген, а после да му мисля, но се влюбих в нея като идиот. Тя явно също, защото бързо заряза гаджето си и остана с мен. На втората седмица от запознанството ни заживяхме заедно, а на третата вече й бях казал, че я обичам“, спомня си Арнаудов.

Продуцентът е имал доста бурни връзки и един разбит брак, но твърди, че с Толева е било просто магия.

„Почти веднага ми каза и че ако имаме момче, ще се казва на баща му – Васил“, спомня си Емануела и действително синът им носи това име.

А Андрей й смигна в ефир, че иска да имат още едно дете и то скоро./show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *