ТУРСКИ СЕРИАЛ: Мария Игнатова в развод с Нойзи, върна се при Рачков! (колегите им от Нова ТВ в шок)

ТУРСКИ СЕРИАЛ: Мария Игнатова в развод с Нойзи, върна се при Рачков! (колегите им от Нова ТВ в шок)

Това не е турски сериал, това вече е абсолютен цирк, та да не кажем фиаско… Мария Игнатова и Ивайло Цветков – Нойзи са в развод и това е потвърдено официално.

Явно след като първоначалното заслепение и химия са отминали, Игнатова си е дала сметка за какъв човек се е омъжила и побърза да коригира грешката си.

Както знаем, тя не само прибра Нойзи в бащината си къща, но и беше основният източник на доходи за двамата. А докато тя се грижи за всичко, в това число и домакинството, то мъжлето й не спираше да философства, да се прави на супер интелектуален и да лежи на дивана. Е, така не става… поне не и задълго.

Резилът с шофирането му в пияно състояние и ареста са били капката, от която чашата на търпението на Мария е преляла и хоп – тя тегли чертата. Не това обаче е нещото, което шокира всички, а новината, че Игнатова се е върнала при Димитър Рачков.

Да, да, добре прочетохте. Някогашните влюбени отново са влюбени и поднесли бомбастичната вест на ошашавените си колеги от медията. Сега двамата отново ще са водещи на „Господари на ефира“, което се завръща и отново ще са двойка в живота.

„Това беше най-голямата бомба от доста време насам“, коментират техни колеги.

Източник: Crimesbg.com

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *