Сензационно: Българи изобретиха млечен продукт, който лекува рак –

Сензационно: Българи изобретиха млечен продукт, който лекува рак -

Българското мляко е един уникален продукт, защото помага на човешкия организъм да съхрани своето здраве. Вече е ясно, че българското мляко лекува успешно рак

От прясно мляко проф. Чомаков създаде уникален продукт против рак

На пазара вече има различни марки млечен пастет, но лековитият е само “Столетник”, произведен от мандрата в Родопите.

Млечният пастет “Столетник” е разработен от проф. Христо Чомаков, който в момента е на 86 години.

Може да ти е интересно: Наташа победи рака! Лекарите й даваха 2 седмици живот – ето рецептите, с които се излекува:

Преди време е боледувал и успял да се възстанови с помощта на своя пастет, след като преживял много тежка и сложна операция.

Млечният пастет “Столетник” е плод на 37-годишните усилия на проф. Чомаков.

Млечният пастет “Столетник”Здравословният ефект от млечния пастет е изключителен и невероятен, защото убива клетките на рак.

Ако ядете всеки ден от млечния пастет “Столетник” от 150 до 200 грама, вие можете да унищожите голяма част от раковите клетки – поне 81 на всеки 100.

Уникалният млечен продукт има положителен ефект върху чревния тракт, понижава кръвното и спомага за цялостно укрепване на имунната система.

Вижте и това: Народният лечител Дядо Владо цери рак с 4 вида чай

До момента най-голям успех е отчетен при борбата с рак на дебелото черво, но също така има положителен резултат при болни от рак на стомаха и на черния дроб, които пряко са свързани с храносмилателната система.

Само млечен пастет “Столетник” лекува рак

Млечният пастет помага за зарастване на рани и на язви. Полезен е да се яде, ако човек страда от гастрит, колит, нервен стомах, запек.

Според микробиолога проф. Чомаков, млечният пастет трябва да се яде сутрин и вечер в продължение на 15 дена. След това трябва да се направи профилактичен преглед, за да се установи каква част от клетките на рак са унищожени.

Ако има останали още, трябва да се направи следващ курс на лечение. Млечният пастет може да се намаже върху хляб, може да се приема директно или като добавка към друго ястие, без да минава на термична обработка.

Къде се крие тайната на лечебния успех на млечния пастет?

Млякото се добива от специална порода – кафява родопска крава. Кравите пасат на височина от 1200 метра, където тревата е изключително чиста, както въздухът и водата. В началото на пашата, млякото на тази порода крави има особена киселинност, която помага за борба с рак.

И не на последно място, за да се образува този млечен пастет, е необходимо да се използват само естествени бактерии като закваска.

В млечния пастет няма абсолютно никаква химия.

Преди да напуснете прочетете и това: Първо излекувах от рак себе си, а сега лекувам пациенти от цял ​​свят: съвети от известен билкар за цялостно здраве

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *