Голямата любов на Ахмед Доган роди от друг (Непоказвани снимки) –

Голямата любов на Ахмед Доган роди от друг (Непоказвани снимки) -

Бившата манекенка Алтен Алиева, известна като голямата любов на Ахмед Доган, е родила дете от столичен бизнесмен, писа „Ретро“.

Красавицата и почетният председател на ДПС бяха заедно в продължение на 10 години, а романът им приключи през 2015 г. Докато бе жената до Сокола, синеоката хубавица живееше с него в Боянските сараи и дори се грижеше за децата му от предходните му бракове. Двамата обаче така и не стигнаха до следващата стъпка в отношенията си — сватба и наследници.

Ретро“ научи, че Алтен е майка на син на почти 3 години. Раждането му тя е успяла да скрие от всички медии.

Детето е плод на любовта й с бизнесмен, с когото също избягват да афишират отношенията си и почти не се появяват заедно по светски събития. Наскоро обаче са били тримата семейно на фамилно тържество, където за пръв път позирали за снимки.

След раздялата с Доган Алтен се скри от медийното пространство и правеше всичко възможно, за да опази личния си живот далеч от хорското любопитство. За новия мъж на бившата моделка, която понастоящем е брокер на луксозни недвижими имоти, се знае, че върти частен бизнес и се казва Константин.

Алтен отдавна е запознала половинката си с роднините си, които го приемат прекрасно. Те са и семейни приятели с бившия министър на транспорта от ПП Николай Събев и младата му половинка Донка и често четиримата си  правят романтични екскурзии заедно и пътешестват с яхти из океани и морета. Плаването било едно от любимите хобита на новия мъж на Алиева.

Засега двамата все още не са минали под венчилото, но били щастливо сгодени. Бившата манекенка доби популярност след участието си в конкурса „Мис България“ през 2001 организиран тогава от Дарина Павлова. Една година по-късно — през 2002 г., Алтен се запознава с председателя на ДПС Ахмед Доган.

Преди нея политикът има три брака.

От първата му жена Таня е синът му Демир, който го дори с две внучета. С втората Айсехел нямат наследници. От брака му със следващата му любов Ширин се ражда дъщеря му Демет, която към днешна дата е гримьорка. После в живота му се появява Алтен, която е и последната му официална половин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *