Нарязаната Дебора мечтае да е полицайка

Нарязаната Дебора мечтае да е полицайка

Полицайка като малка е мечтаела да стане нарязаната Дебора Михайлова. Това сподели тя пред своите фенове, които й задаваха всякакви въпроси в инстаграм.

Смелото момиче е искало да стане представител на закона, без да подозира, че ще се сблъска с полицията по много неприятен повод. Въпреки всичко, което и се случи, Дебора вече е преодоляла травмата от зверския побой и е готова за нови начинания. Момичето загатва, че обмисля няколко проекта, а новата й песен ще излезе съвсем скоро.

„Мисля даже за няколко песни. Остава още малко, докато излезе новото ми парче!“, радва почитателите си Дебора в инстаграм.

На въпрос на фен дали обмисля да направи собствен бранд за дрехи, Дебора казва, че го е обмисляла, но тъй като това е доста нашумяло, няма намерение да прави подобен бизнес.

„Ако имам нещо свое, искам да е единствено!“, пише изтезаваното момиче, което добавя, че гледа не не се връща в деня на ужаса.

„Старая се да не мисля и да не си спомням каквото и да е, но понякога емоциите надделяват“, пише Дебора.

На философския въпрос от фен, който гласи: „Дебора не е Дебора без…?“, тя отговаря, че няма да бъде това, което е, без чувството си за хумор.

После момичето, което бе нарязано над 20 пъти и се наложи да бъде зашита с над 400 шева, разкри, че любимото й стихотворение е „Две хубави очи“ на Пейо Яворов.

Впоследствие въпросите постепенно преминаха към по-мрачния аспект от живота на Дебора, а именно за ужаса, който момичето преживя миналата година.

Фен я попита как се чувства, когато някой човек, познат или непознат на улицата, я попита за трагедията, която й се е случила.

„Това се случва постоянно – някой да се загледа в белезите ми или в косата ми, но с времето се свиква. Не ми е приятно, но все пак разбирам и хората.

За красавицата има два сценария относно това как може да реагира човек след такова нещо.

„Има два варианта в такива ситуации. Единият е да се опитваш да бъдеш щастлив, а другият е да се затвориш в себе си и да се погубиш.“, пише в инстаграм Дебора.

Унижената и изтезавана девойка сподели пред почитателите си също, че гледа „Ергенът“, но не редовно. „Фаворитът ми е Маги Томова!“

Каре: Разкрива какво означават татусите й

„Татуировката с розите я направих в чест на брат ми, тя е с негово име, а другата на дясната ми ръка означава, че жените сме силни“, разкрива смисъла зад татусите. Дебора добавя, че има и още една, която „просто означава любов“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *