Еротичен модел си купи личен самолет заради огромните си задни части (Снимки)

Еротичен модел си купи личен самолет заради огромните си задни части (Снимки)

Авиокомпаниите отказвали да удовлетворят претенциите й да ползва две седалки

Грейси Бон е 26-годишен модел от OnlyFans, чиято най-голяма гордост са внушителните ѝ задни части, с които реално си докарва доходи от еротичната платформа.

Признава обаче, че когато ѝ се налага да пътува в самолет, това винаги ѝ създава дискомфорт, защото е принудена да си запазва по две места предвид необичайните размери на седалището си. На няколко пъти тя е писала до авиокомпаниите, с които пътува, да актуализират седалките в самолета си, за да може на тях да се настаняват и по-едри хора.

„Нямам вина, че задникът ми е голям. Моля, направете местата малко по-широки,“ пише нееднократно в молбите си до компаниите Бон.

Осъзнала в даден момент, че авиокомпаниите нямат намерение да удовлетворят претенциите ѝ, младата жена в крайна сметка си купува личен самолет.

„Току-що купих първия си самолет. Търговските авиокомпании отказват да правят по-големи места, така че хванах бика за рогата: купих си собствен самолет. Добре дошли на борда,“ пише Бон в клипче в социалните мрежи, където представя на вниманието на феновете си новата си луксозна придобивка.

Тя допълва, че цената му е била много висока, но само така е можела да разреши проблемите си с пътуването веднъж-завинаги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *