Зловещото предсказание на Дядо Влайчо, което се сбъдва в момента –

Зловещото предсказание на Дядо Влайчо, което се сбъдва в момента -

Легендарният феномен Влайчо Желев, или дядо Влайчо, както го наричали всички, докоснали се до дарбата му, е роден на големия християнски празник Богородица на 15 август 1894 година в Коньово, Новозагорско.

Наричат го Безсребреник, защото не вземал и стотинка, а казват, че ясновидската му дарба била по-силна от тази на Ванга, като дори самата пророчица казвала, че той бил по-голям ясновидец от нея.

При среща на Дядо Влайчо с Людмила Живкова, той ѝ казва, че фамилията ѝ е прокълната и двамата с баща ѝ Тодор Живков ще свършат зле. След тези думи е пратен в поредния лагер.

Пророкът на народа е лежал е лагерите на Бобов дол, Мина – Перник, Мина „Качулка“ и Белене, пише iwoman.bg.

Само той и Слава Севрюкова имали дарбата освен да виждат в бъдещето, да освобождават хората от духове, които се „закачат за тях“ и ги тормозят.

Представяме 12 пророчества на феномена Дядо Влайчо, които са направени преди десетилетия, но вече се сбъдват с пълна сила:

1. В цял свят плодородието ще бъде оскъдно поради воюващи и поради голямото нарастване на земните жители и неправилното разпределение на благата ще има оскъдица – недоимък от първа необходимост.

Скъпотията ще върви напред и бързо парите ще станат изобилни, но незадоволството ще го има.

2. Ще дойде време, когато зеленчуците ще стават все по-отровни. Те растат в земята и близо до нея. Плодовете, за разлика от тях, са на високо и приемат повече слънце. Тук е и причината зеленчуците да бъдат по-замърсени.

3. Вие няма да повярвате, но ще дойде време, когато мъжете ще носят обици и ще си слагат забрадки и ленти на косите. Те ще започнат да приличат на жени, а жените – на мъже. Светът ще се побърква. Но няма как – и това ще трябва да се изживее… Затуй ви казвам: ако е потребно да се мине през ада, вие продължавайте да вървите, без ни за миг да спирате, нито да се обръщате назад.

4. Управниците в цял свят ще бъдат в по-голямо затруднение, а останалите широки маси ще говорят, пишат, четат и тълкуват най-разнообразно, всеки по своему ще тълкува световните събития. В това време блажен ще бъде онзи управник, който с вяра и любов прилага гладен сърдечна молитва към Бог за своя народ.

Както е постил Христос в пустинята за греховете на цялото човечество, както е постил Мойсей, Данаил и други за своя народ, а блажена ще бъде оная широка маса на народа, която чете Словото и добрите книги, размишляват за всичко добро и насаждат овощни дръвчета и други култури по земята, и всеки живее с Любов и вътрешен мир…

5. Светът няма да се умиротвори. Русия ще се заинтересува повече, но пак с търпение ще чака да дава от своята си червена боя на всички народи и ще играе роля на предтеча в делото на работничеството по целия свят. Германия ще успява, Америка едва ще запази сама себе си.

Англия ще загуби територии, сили и влияние. Франция ще бъде на три разделена: фашизъм, работничество и свободно мислещи общества, и ще следва неволно мистиката на Германия. Италия ще си събере силите и ще има успехи. Япония ще напредва. Турция ще бъде в голямо затруднение. Гърция ще изгуби.

България, поради молитвите на духовните общества, не ще бъде въвлечена във война. С малка промяна в кабинета тя ще бъде първа по желание за мир на Балканите, иначе ще си пази границите строго… Блажени ще бъдат ония будни семейства, които не се безпокоят от положението и вярват истински в силата и властта на Бога.

6. Поради помрачаването и голямото зло духовете на човешките същества ще бъдат крайно нервни и психично болни, но страданията, мъчнотиите и страховете ще пораснат до такава степен на голям хаос.

7. Духовните и културните общества, общо идеалистите не ще могат да правят общо сплотение. Чисто колективното добро ще бъде в застой – за този неуспех трябва да се намери краят.

8. Общо хората ще бъдат много нетърпеливи, ще бъдат сръдливи, ще обичат яденето, спокойствието, но те ще им липсват, после брат с брата ще се съди, ще се появят много кражби и други беди.

9. Светъл ще бъде Божият път, будните души ще почувстват това, а останалите ще потъмнеят още повече. По цялата земя и континенти ще има голяма проява на духовете във всяко отношение.

10. Абе, тоя наш български народ е доста твърдоглав. Мнозина не приемат Бога и ще патят. Ама, казвам ви, до болка ще теглят.

11. Ще има чистене… И за нищо на света няма да бъде онова, което хората се надяват и очакват. То е нещо, което човешкият род още не е виждал, не е чувал и дори не е подозирал за него. Това върховно „пречистване на души“ ще стане чрез силата на Природата.

12. Българският корен е здрав, дълбок и жилав. Нацията ни ще оцелее в задаващите се изпитни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *