Мими Иванова и Развигор Попов крият развод

Мими Иванова и Развигор Попов крият развод

Мими Иванова и Развигор Попов са сред най-дълголетните семейства в естрадната гилдия, но години наред певицата не носи фамилията на композитора. Във всички официални документи тя фигура с името на предходния си съпруг – поляка Юрек Рибински.

Дори в официалните регистри за данни певицата е записана като Рибинска, което кара почитателите ѝ да се питат дали с Развигор изобщо са сключвали някога брак, или пък в дългогодишния си съвместен живот все пак са имали любовна криза, по време на която са се развели тихомълком.

Преди обаче пътищата на музикалните легенди да се пресекат, и двамата са имали предходни бракове, а певицата дори повече от един. Най-силни били чувствата ѝ към поляка Юрек Рибински, известен като баскитариста на соцгрупата „Но То Цо“. С Мими се запознават на турне в Съветския съюз, където тя отива да прави пари, а се връща в България със съпруг. После благодарение на него пробива и на полската сцена, пее с много от тамошните знаменитости и бързо става звезда.

По същото време обаче пак заминава на обиколка в Русия заедно с групата, в която свири и Развигор. Там пламва забранената им любов, докато и двамата са женени и половинките им ги чакат да се приберат от гурбет. Връщайки се при мъжа си, Мими не могла да издържи без Развигор и първа вдигнала телефонната слушалка. След известно време двамата решили, че не могат да живеят в лъжа и трябва да са честни пред съпрузите си. След раздялата с Юрек Мими го забравя напълно, но запазва фамилията му.

Неотдавна в Полша той бе жестоко пребит и едва не загуби живота си вследствие на тежки наранявания по тялото си. Настоящата му жена го намерила на пода в дома им пребит почти до смърт, в безсъзнание и проснат в локва кръв. Тя била в спалнята, докато бруталните крадци измъчвали Юрек. Въпреки шока жената на музиканта успяла да повика бързо линейка и полиция, но бандитите избягали с плячката – портфейла на Рибински, бижутата на съпругата му и лаптопа. В резултат на побоя бившият любим на Мими Иванова загубва зрението на едното си око. Лекарите едва успяват да го спасят, защото имал жестоки наранявания по главата. От тях се възстановявал с месеци.

Мими и Развигор пък през миналата година преминаха през тежка житейска драма, а именно онкологичната диагноза, която бе поставена на композитора. Той успя да пребори коварното заболяване с безкръвна операция за премахване на тумор, а после и с няколко терапии. Към днешна дата вече е възстановен и с жена му отново изнасят концерти в цялата страна

Източник: Ретро

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *