Кой е новият кандидат зет на Стоичков? Мика е на крилете на любовта

Кой е новият кандидат зет на Стоичков? Мика е на крилете на любовта

Голямата дъщеря на футболната легенда Христо Стоичков – Мика, отново се носи на крилете на любовта.

С избраника й Мартин Трайков са заедно от няколко месеца, но криеха връзката си от суеверие, пише „Ретро“. Отскоро обаче започнаха да пускат свои общи снимки в социалните мрежи от пътуванията си у нас и в чужбина.

Мартин е архитект по образование и професия и е с две години по-млад от Стоичкова. Любопитна подробност е, че има син ученик и е разведен с майката на детето си.

Мика е на 35 години, а възлюбеният й е на 33, но са представители на един и същ зодиакален знак – Рак.

Мика също има дъщеричка Миа, която е на 7 и от тази есен е първокласничка в елитно частно столично школо.

Двамата вече били запознали децата си и живеели през повечето време в огромна луксозна къща в полите на Витоша заедно.

Само няколко месеца преди да се залюби с Мартин, Мика имаше връзка с друг столичен богаташ – Йордан Георгиев.

Съсобственикът на рекламна агенция беше с 10 години по-млад от нея. Зад гърба си голямата щерка на Стоичков има и един неуспешен брак – с Айкут Рамадан, отново по-млад от нея, с когото се разведе през 2019 г.

Двамата си казаха заветното „да“ в много тесен кръг на 22 юли 2016 г. в САЩ. Мястото, което младоженците избраха, беше лукс ризорт в Маями, Флорида, където Мика и Айки, както го наричат близките, живееха. Само няколко месеца по-късно двамата станаха родители на Миа и планираха второ сватбено тържество в България на езерото в Правец, което така и не се състоя.

Айкут е българин от турски произход. Семейството му е родом от Шумен и емигрира в САЩ, когато той е още дете. Той се запознава с футболната щерка не на родна земя, а в Маями.

В ролята на сватовник влиза баща й Христо.

Щастието им обаче не трая дълго и двамата най-неочаквано се разделиха само три години след сватбата, а Мика се завърна у нас, където върти свой бизнес и се занимава с производство на водка.

В чужбина обаче продължава да живее по-малката й сестра Христина, която също преживя доста любовни несполуки.

Най-скандалната от тях е бракът й с хърватския тенисист Лука Белич, с когото бяха семейство в продължение само на 3 години, а след развода той оплю дъщерята на Камата в сръбския „Биг брадър”.

Хърватинът и малката щерка на Стоичков се ожениха на тузарска сватба в Правец през 2016 г. След това заживяха заедно в Щатите до разпада да брака им. Подозренията са, че разривът е дошъл заради изневяра от страна на Лука Белич. Двамата нямат общи наследници и Христина все още не е станала майка, пише „Ретро“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *