Яна Маринова към българските родители: Децата, които чакат да наследят апартамента ви, не ви обичат

Яна Маринова към българските родители: Децата, които чакат да наследят апартамента ви, не ви обичат

Свикнали сме Нова година да започва само с добри пожелания, мили честитки и нито дума за лошото в живота и фалша, които най-често е повече от доброто и истината. Но актрисата Яна Маринова пак доказа, че не се вписва в клишетата.

За разлика от повечето родни звезди, тя не прати към феновете си захаросани послания, а искрено изрази възмущение към двуличието, което проявяват много деца към родителите си.

Тя буквално бръкна в раната на много български семейство, като заговори още в първия ден на 2023 година за двуличието между наследниците и техните родители.

„Да се погрижат за теб децата ти от съжаление не е обич. И не е повод за гордост да те почитат, защото ще наследят апартамента”, това написа любимката на българската публика, която винаги е печелила симпатии с искреността си.

Първият пост на Яна Маринова във Фейсбук за новата година е като цяло доста философски и дори малко мистичен. В него тя говори за „краля” – обобщена фигура на хората, които сами определят съдбата си, а хората, които не притежават тази сила, рядко успяват да разберат действията им и какво стои зад тях.

„Огромната грешка, която масово цари като мнение е, че кралят заповядва и обезглавява за отмъщение, удоволствие или наказание.

Не – кралят е, за да слугува, да поема отговорност за своите и чужди грешки и да прощава на всички, без себе си, за наказание.

Всички останали е нормално да заповядват, да отмъщават и да присвояват.

Но те не са кралят”, пише актрисата.

Думите на Яна Маринова са пряк отговор на словесния портрет, който ѝ е направила писателката Наталия Дукова в своя книга. Актрисата е публикувала и самото описание, като прави уговорката, че то не е съвсем вярно, защото авторката не е казала нищо лошо за нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *