Вижте каква хубава внучка има Тодор Колев (снимка)

Вижте каква хубава внучка има Тодор Колев (снимка)

Внучката на Тодор Колев порасна и стана истинска красавица

Внучката на Тодор Колев заживя с англичанин.  Теодора Кулева сви любовно гнездо с млад мъж на име Джоузеф Гууди, с когото се познава от няколко месеца.

Говори се, че двойката вече мисли за сватба, научи HotArena.

Прочулата се като д-р Войнова от „Откраднат живот” актриса срещнала новия си любим през лятото, твърдят нейни близки. Любовта между младите пламнала от пръв поглед, без да признава държавни граници и разстояния. Цяло лято Теодора мъкнала новото си гадже из любимите на родните бохеми места в България. Когато времето застудяло, а плажовете се опразнили, двамата решили да заживеят заедно, тъй като и без това почти не се разделяли. На младата Теодора не ѝ трябвало много убеждаване, за да тръгне за Лондон при Джоузеф, тъй като и без това планирала да заминава за Острова, където да се опита да гради световна кариера.

Както „Уикенд” първи писа, тя емигрира в средата на ноември и за броените дни си намерила има личен агент, ходила на няколко прослушвания за филми и си направила специални фотосесии за новите роли, които се надява да получи. Освен с кариерното развитие обаче времето ѝ от сутрин до вечер било запълнено и с любов. Двамата с Джоузеф са толкова влюбени, че решили да афишират връзката си пред целия свят, като сложат една и съща профилна снимка на страниците си в социалните мрежи. На нея се вижда как се целуват. Фотосът е изгрял в интернет на 17 ноември – точно по времето, когато Теодора окончателно се премести от София в Лондон.

Десетина дни по-рано Джоузеф взима куче, за което в момента двамата се грижат в общия си дом на Острова. Приятелите им се шегуват, че с домашния любимец тренират за бебе. Истината обаче е, че няма никаква връзка между животното и евентуалните намерения на двойката да създаде потомство. Просто Джоузеф е фен на четириногите. Доскоро е имал друго куче, чиято съдба поне за момента не е ясна. Новият любимец вероятно е взет, за да замести стария.

Малко след като се запознава с Джоузеф, Теодора обявява за новата си връзка в свое интервю.Споделя, че е актьор, но предпочита да запази името му в тайна. Съдейки от снимките му, явно Джоузеф се занимава и с музика, тъй като често позира с китара в ръка. Другото, което фотосите издават, е че не страда от излишни предразсъдъци и обича шумните и луди купони. Предишният приятел на актрисата бе лекарят Ервин Иванов, с когото стигнаха до годеж, но не и до сватба.

За жената

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *