Край! Емилия е съсипана, с Башур са се…

Край! Емилия е съсипана, с Башур са се…

Голяма, страстна и изпепеляваща любов – така сме чували фолкпевицата Емилия в последните години да определя връзката си с бизнесмена Жорж Башур, на когото преди две години роди дъщеричка.

Момиченцето е първо тяхно общо дете и е кръстено на татко си – Жоржина. Както често се случва в шоу средите обаче, приказните сюжети са до време.

Приказката за Емилия изглежда вече е във финалната си фаза или поне така изглежда упорито към момента. А и самата тя все още не е намерила начина да потвърди или не случващото се в живота й.

Мълчанието й засега по темата притеснява искрено феновете на изпълнителката, която явно едва сега разбира смисъла на поговорката, че щастието обича тишината. Според упорито тиражирана в публичното пространство клюка, певицата и бизнесменът даже са пред развод. И не живеят заедно от няколко месеца, а Емилия сама се грижи за 2-годишната си дъщеря Жоржина, както и за другите си две деца от Коко Динев.

Причината за разлъката според някои не е трети човек, нито изневяра, но пък се появиха и слухове, че в живота на Башур има нова жена. Тя е далеч от фолка и по професия е брокер на недвижими имоти. Строителният предприемач кръшнал на певицата с нея, а тя го пипнала на местопрестъплението, гласи още клюката, пише „Галерия“.

Според слуховете бизнесменът наел луксозен апартамент, където редовно се отдавал на горещи страсти с новата си жена. Именно там го хваща и жена му Емилия. А останалото е ясно.

Припомняме, че Емилия и Жорж Башур обявиха връзката си през 2018 г., а няколко месеца по-късно вдигнаха сватба за чудо и приказ. Същата година трагедия беляза живота им – синът на Жорж – 19-годишният Феди, загина след катастрофа на магистрала „Тракия“, а в автомобила, шофиран от него, пътуваха Емилия и баща му.

Към момента потвърждение за раздялата няма нито от Емилия, нито от Башур, но няма как да не направи впечатление, че сирийският бизнесмен е изтрил всичките си снимки в социалните мрежи с певицата, а едно от последните послания на Емилия към любимия й е вече отпреди повече от половин година.

„Казвала ли съм ти скоро, че те обичам? Казвала ли съм ти, че в живота ми няма по-значим от теб? Ти изпълни живота ми със смисъл. Правиш моите проблеми твои и ме караш да се чувствам прекрасно. Ти изпълваш сърцето ми. Има една любов, която е божествена и тя е и твоя, и моя и до края на дните си трябва да благодаря на Бог. Казала ли съм ти днес, че ти си над всичко“?, гласи то, а повода е неговият рожден ден.

Какво точно се случва между Емилия и Башур, вероятно съвсем скоро ще стане ясно, ще почакаме, ще видим./show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *