Кулагин бит и употребен от Наско Гаргата! Жестокото унижение станало на диво парти в „Драгалевци“

Кулагин бит и употребен от Наско Гаргата! Жестокото унижение станало на диво парти в „Драгалевци“

Валентин Кулагин се оказа нежен мъж с душа на терминатор, узна Джи Зона.

Хасковлията крие в CV-то си брутално изнасилване с побой от един от най-актуалните престъпници в София – Наско Гаргата, разкри източник на „Уикенд”, който е бил очевидец на гаврата. Случката се разиграла преди 5 лета, когато Атанас Мечев тъкмо излетял от ареста на ГДБОП, където попаднал след акция „Антидрога”.

Гаргата веднага свирил сбор на вярната дружина мутрафони в своя бар „Воеводска среща” в столичния кв. „Драгалевци”, за да полеят и изшмъркат подобаващо щастливия финал на поредния куц опит на МВР да го турят в клетка. Във вихъра на купона в мутренската кръчма се появили и три лъскави мадами тип Нора Недкова, които да внесат еротична нотка в дивото парти, обясни хроникьорът на баталията.

Заедно с „пеперудките” в мафиотския локал се намърдал и Валентин Кулагин като гримьор на една от шантонерките, която държала спец да ѝ пудри нослето и поставя очна линия на всеки час, ей така, за самочувствие. Без и намек за съобразителност коафьорът се изтъпанил пред пияните и надрусани мутри в целия си блясък – впит клин, обилен фон дьо тен, ярко червило и вапцани в крещящо синьо коси.

Виделите какво ли не гавази го засипали с подигравки, но партито продължило в прилични граници до момента, в който стилистът не показал рога.

„По време на купона Наско Гаргата постоянно разнасяше нагоре-надолу по масите табла с кокаин. Имаше поне 30 грама „бело”, от което неговите авери шмъркаха на воля. Изведнъж Кулагин реши да се направи на интересен, изненадващо награби подноса, отсече с характерната си интонация:

„Хайде стига сте се друсали, бе, наркомани такива!” и издуха цели кокаин върху трапезата под облещените погледи на стъписаните гангстери”, описа случката информаторът ни.

При вида на бял прах за близо 5000 лева, който се стеле като първия сняг над родния Разлог, Наско Гаргата буквално превъртял.

„Ела ми тука, бе, перука”, изръмжал двуметровият побойник, сгащил гримирания моралист за врата и започнал да му налива акъл с жестоки удари в масата. Дидактическото упражнение завършило с разцепена вежда и окървавено лице за Кулагин и влачене към тоалетната, където, според обещанието на разбойника – „сега ще ми ядеш ку*а”.

Секс тормозът приключил трийсетина минути по-късно, когато Гаргата напуснал WC-то с доволна физиономия, закопчавайки демонстративно панталона си. Малко по-късно оттам се изнизал и посиненият хасковлия, който въпреки извращението, гарнирано с мариз, отново се окумил на масата на друсаните главорези и продължил да го играе участник в купона без да издаде и звук, белег за болка или унижение.

„Токова чудо не бях виждал! Кулагин стоически вися в бара поне още 2 часа, изобщо не му дремеше, че току-що са го били и еб*ли, не знам как се издържа това? Вероятно има някакви психически проблеми, нямам друго обяснение на факта, че е такова „перде” и грам не му пукаше”, разказва очевидецът на содомията.

Не е тайна, че Наско Гаргата има опит със сексуалните гаври във „Воеводска среща”.

В началото на март 2018-а наркоиграчът бе арестуван зрелищно за участие в групово изнасилване на 29-годишна жена заедно с трима свои приятели. От прокуратурата тогава разкриха, че в разгара на поредната веселба Гаргата и аверите му завлекли жертвата в стая към кръчмата, където започнали да се гаврят въпреки писъците ѝ. След изнасилването жената успяла да избяга и подала жалба в полицията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *