Жената на Наско Месечков категорична: Ако пак легнеш с мъж, оставаш на улицата и без децата! –

Жената на Наско Месечков категорична: Ако пак легнеш с мъж, оставаш на улицата и без децата! -

Атанас Месечков не е бил интимен с мъж от повече от 8 години, което го съсипва. Причината е, че през 2016 г. се ожени и оттогава не смее да изневери на съпругата си, камо ли с мъж.

Запознати издават, че желанието на танцьора за мъжки ласки не се е изпарило, но страхът от последствията го спирал. А те ще са наистина катастрофални за него.

Кремена още от самото начало установила правилата между тях. Тя е много богата, държи най-голямата генетична лаборатория в България и финансира всичките бизнес начинания на Наско. Без нея той на практика остава без работа и ще се превърне отново в обикновен танцьор и нищо повече.

По-лошото за него е, че ще стане бездомен. В момента цялото им семейство живее в апартамент, закупен от Кремена още преди брака им.

Най-неприятното последствие, ако се раздели с жена си, разбира се, е свързано с децата му. Креми не си поплюва и ако мъжът й я предаде, повече няма да му позволи да припари до малките Айлин и Давид.

Кремена по принцип била много ревнива, но в случая за нея ревността е двойна, защото се налага да ревнува съпруга си и от жените, и от мъжете. Наско беше открит хомосексуалист, преди да се запознае с Кремена преди 8 години. Не успя да устои на парите й, а и искаше да има деца, поради което изостави гей живота си, но желанието за него не може да му се изпари.

В момента Месечков участва в „Денсинг старс“, където се вижда ясно, че се поддържа заради жена си. Тя държала той да е в отлична форма и той изпълнявал като послушно кученце.

Танцьорът получи контузия по време на шоуто, но не е сериозна и няма да му попречи да продължи участието си. Той обяви, че ще се подложи на операция, но не разкри нито кога, нито защо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *