Бившият министър Радостин Василев с часовник за 35 бона –

Бившият министър Радостин Василев с часовник за 35 бона -

Не съм беден, нормално е да си купувам скъпи неща, казва бившият спортен министър

Часовник за колосална сума носи на ръката си бившият спортен министър Радостин Василев. Ловките папараци на „България Днес“ уловиха скъпия аксесоар на ръката на депутата, докато той е в парламента.

Часовникът струва малко над 35 хиляди лева, установи проверка на „България Днес“. Тузарската вещ е дело на една от най-популярните фирми в света.

Скъпият аксесоар не може да бъде купен от всеки магазин, а само в специализиран сайт. Като огромен приоритет имат редовните клиенти, които могат да получат и немалка отстъпка.

Оказва се, че самият Василев има доста тузарски часовници. Не ги има само за вещ, а за аксесоар, който му придава по-голяма важност.

„Имам много такива часовници. Разбира се, че сам си ги купувам. Не са ми подарък“, разкри пред „България Днес“ Радостин Василев.

По думите му той и преди политиката е печелил добре. И основните му доходи не са оттам.

„Не съм откраднал и един лев от политиката. Не съм беден, така че не виждам какъв е проблемът да се появявам с такива часовници“, уточни още Василев.

В същото време бившият спортен министър, който сега е независим депутат, стана баща за втори път. Половинката му Мирела, за която Василев се ожени през миналата година, го е дарила с дъщеричка. Депутатът и жена му кръщават бебето Рая. Момиченцето е проплакало в столична болница.

Политикът и Мирела дори работеха заедно, докато Василев властваше в Министерството на спорта в кабинета „Петков“. Брюнетката бе подчинена на любимия си.

Наскоро щастливата майка събра куп свои приятелки в елитно софийско заведение, за да й направят ритуала погача за орисване с късмет, здраве и благоденствие. Дрескодът на партито бе розово, а младата майка сама се похвали с важното за нея събитие.

Василев, който напусна ПП и към момента е независим депутат, се ожени за избраницата си, докато тя бе вече бременна. Сватбата им се състоя на 24 септември в лъскав столичен хотел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *