На Дани Петканов му прималя от тези ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Богданска и новия й! (детето му също е с тях) –

На Дани Петканов му прималя от тези ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Богданска и новия й! (детето му също е с тях) -

Казано е, че кой каквото сам си направи… Така е и с Дани Петканов, който от известно време насам шокира с тотална промяна във визията си. Лудия репортер изглежда загрубял, унил, състарен дори, а близки до него коментират, че това се дължи на новата любов в живота на бившата му.

Знаем, че Алекс Богданска много страда след развода, който Даниел й поиска, но ето че се взе в ръце и срещна в пъти по-голям мъжкар от бившия си, а и много по-готин пич. Става дума за Мартин Иванов, който е млад, силен, доста богат и очевидно връзката му с манекенката става все по-сериозна.

Петканов се раздирал от яд и ревност, но не само заради Александра, а и заради сина им Габриел, който обожавал Мартин. И как да не го обожава, когато той се късал да го обгрижва и да го затрупва с подаръци…

Тъкмо с такива – пълни торби с играчки, бяха щракнати от папараци Алекс Богданска и Мартин Иванов в столицата. Явно той се е охарчил със стабилна сума за глезотии за малкия, които носеше като кавалер и постави в багажника на автомобила си, последен модел.

Двамата с Богданска вече съвсем приличат на семейни хора, така че като нищо на хоризонта може и да се задава точно това – сватба. А Дани си кукува сам и не може да случи на жена.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *