Ани Салич крие брак с бизнесмен –

Ани Салич крие брак с бизнесмен -

Не един, а цели два брака има зад гърба си топновинарката Ани Салич.

Въпреки че почти целият ѝ живот е на показ заради телевизионното ѝ дълголетие, само най-близките хора от обкръжението ѝ знаели, че преди да срещне сърбина Бранко и да му роди две деца, водещата е имала и друг съпруг.

Новината потвърждават нейни колеги, които помнят първите ѝ стъпки на малкия екран. Тогава Салич се представяла с фамилията Златанова. Така и поискала да я изписват на екрана в началото на стажа ѝ в Нова телевизия.

По онова време Ани била едва 20 и не обичала хич да говори за личния си живот. Единственото, което се знае за първия ѝ съпруг, е, че е бил крупен строителен предприемач с големи възможности.

Бракът им обаче не просъществувал, тъй като Ани не искала да бъде просто милионерша, а желаела да прави шеметна кариера на малкия екран. Тогавашният ѝ мъж не искал толкова амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна домакиня.

Именно заради разминаване във вижданията и характерите бракът им се пропукал и разводът минал по бързата процедура и по взаимно съгласие. Журналистката не придобила нищо от богатството на бизнесмена, но била доволна, че не загърбила работата си в името на любовта.

Именно професията я среща с втория ѝ съпруг и баща на двете ѝ деца Бранко, който тогава бил технически директор в Би Ти Ви. Двамата се женят през 1998 г., а почти 20 години след това последва и раздялата им. След като прекратиха отношенията си, новинарката бе засичана на публични места с различни господа, с които бе спрягана, че излиза на романтични срещи.

Тя обаче не потвърди за нито един от тях, че е бил неин партньор. До пролетта на 2022 г., когато се разбра, че тв звездата живее на семейни начала с бившия главен прокурор Сотир Цацаров. Любовната им приказка продължава вече повече от 2 години, в които двамата са неразделни, макар да не афишират отношенията си публично.

В навечерието на 50-годишния си юбилей в свое интервю новинарката си пожела да изживее „спокойна любов“ и желанието ѝ се сбъдна.

Според близки до двойката двамата били сродни души. Говори се, че са и сгодени заради внушителния и лъскав пръстен, който Ани сложи на ръката си малко след старта на отношенията им. Брак обаче все още не били сключили, макар да са разведени с бившите си партньори. Ако сте стигне до венчило, това ще бъде трети сватбен марш за журналистката.
Навигация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *