Бърз тест: Кое от децата на картинката е осиновено? –

Бърз тест: Кое от децата на картинката е осиновено? -

 

Реалният свят понякога ни се струва толкова сложен, сякаш го гледаме отстрани. Но, колкото и да ни се иска да са просто кадри от филм, информацията ни „поглъща“ от всички страни.

В съвременния свят е обичайно да тренираме, за да изглежда тялото ни привлекателно. И само част от хората тренират ума си, развивайки мисленето, а всъщност това е един от основните приоритети в живота.

Съгласете се, ако мозъкът е обучен и работи с ускорено темпо, тогава вероятността за споделяне на информационния поток е много голяма. Ние не само ще отсяваме полезната информация от „боклука“ в главата си, но също така ще знаем как просто да премахнем отрицателния поток от паметта ни. Логиката, мисленето и възприятието, които са достатъчно развити с обучен мозък, ще правят това с лекота.

Необходимо е да се отговори само на един въпрос: кое дете е осиновено в това семейство?

Не бързайте да вземате решение и помислете, ако тестът е труден за вас. Всъщност е просто и не бива да търсите клопки. Опитайте се нищо да не ви пречи, когато внимателно разгледате картината.

Съсредоточете се и наистина оценете цялата ситуация, която ви е дадена. На първо място поставете очевидните неща, които ще видите в изображението.

Погледнете отново снимката, опитайте се да не мислите усилено и да разсъждавате логично.

И сега верният отговор:

Осиновеното дете е момичето с бяла тениска.

Тук трябва да използвате знанията в училище по генетика. При наличието на родители със сини очи се предполага, че децата трябва да имат същия цвят.

Съответно момчето е син на тези родители, докато момичето с кафяви очи е осиновено.

Виждате колко е просто всъщност! И вие, най-вероятно, първоначално сте започнали да обмисляте други детайли, като: прически, дрехи, общия фон и декор. Поздравления за преминалите теста.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *