Цеци Красимирова: Развеждам се, многократно ми отказваха виза за Америка

Цеци Красимирова: Развеждам се, многократно ми отказваха виза за Америка

Бившият модел Цеци Красимирова призна, че е в развод със съпруга си Майкъл Струмейтис, но и не само това. В специално изявление тя внася яснота и за други промени в живота й .

„Скъпи приятели, странно е поне за мен, как при всички сериозни проблеми в държавата и света, хората продължават активно да се интересуват от това кой се e развел и какво се случва в личния му живот. Затова се обръщам към вас и ви поднасям истината, за да спрат да циркулират измишльотини и спекулации в публичното пространство.

Още през есента на 2022 г. проведох сериозен разговор със съпруга ми. Именно тогава взехме решението и сметнахме, че е по-добре и за двама ни, да се разделим. Една от основните причини е, че многократно ми отказваха виза за Америка, без значение, че съм омъжена за американски гражданин. За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти. Все още съм в процес на развод, който върви малко тромаво, но това никак не ме тревожи. По- важното е, че с Майкъл запазихме много добри и приятелски взаимоотношения. Продължаваме активно да работим заедно, все пак се познаваме от цели 15 години. Лично аз винаги съм била привърженик на приключването на отношенията с блага дума и с разбиране. Между другото, интересен факт е, че през годините имахме с Майкъл кратки раздели и благодарение на тях си дадох сметка за „истинските приятели“.

Хора, които са с теб, защото имат някакъв интерес. Радвам се, че осъзнах това! Освободих се от фалшиви връзки! В живота си видях доста, опитах доста и обиколих доста. Мисля, че дори се пренаситих. Мечтаех си за един тих и спокоен живот. Сега имам точно това и съм по-щастлива от всякога.

Пътувам често до Барселона, но бързо се връщам, защото моите седем котки имат нужда от мен:) Целият ми фокус и грижа е върху моята нова компания, моето бебе, наречено АРЦЕМА. От две години подготвям този проект заедно с екипа ми. Създадохме висококачествени СБД продукти насочени към сексуалното здраве, проблеми при стрес, летене и безсъние. Предстоят още интересни неща с които ще ви изненадам до края на годината.

Стартираме на 21 април с онлайн продажби в България, Европа и Азия. Това е от мен! Истината и само истината! Бъдете благословени, добри и обичани!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *