Васил Найденов със странно признание: Вече не знам защо хората ме харесват

Васил Найденов със странно признание: Вече не знам защо хората ме харесват

В последните години не знам защо хората ме харесват. Бил съм много по-добър като млад, много по-добър, сега нямам чисто физиологическата възможност да се раздам, както преди. Това изненадващо признание направи по bTV големият български поп певец Васил Найденов. Той благодари сърдечно на всички почитатели, които дори в сегашните времена отиват да го чуят и видят на живо. „Благодаря им, че дори рискуват здравето си в тази пандемия”, каза на Коледа певецът.

Винаги съм расал без баща, каза Васил Найденов и призна, че като дете е бил доста проклет и е създавал проблеми на околните. „Майка ми казваше, че грача”, сподели той за първите си певчески опити. Майката на бъдещата звезда е била художничка и певица, а покрай нея Васил Найденов е имал възможност за личен контакт с една от най-големите оперни звезди на страната ни – басът Борис Христов.

Найденов разказа, че тогава изпълнителят на „Многая лета” е имал проблеми с режима на тоталитарна България и едва по-късно е бил реабилитиран политически. Певецът призна също, че самият той е получавал покани да стане политик, заедно с Богдана Карадочева, но винаги ги е отклонявал.

Големият български певец призна, че строителство и ремонти поглъщат много от времето и средствата му в последните години. „Написах дисертация за гипсовите орнаменти, знам за стиловете им повече от някои архитекти”, пошегува се Васил Найденов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *