Пророкът Дядо Влайчо за 2024 г.: Чакат ни страдания и недоимък! –

Пророкът Дядо Влайчо за 2022 г.: Чакат ни страдания и недоимък! -

Дядо Влайчо е един от най-могъщите пророци, раждали се по нашите земи.

Влайо Жечев от Коньово е предсказал не едно и две събития от историята на България, дал е много съвети на болни и измъчени хора, които са го търсили за помощ, и е бил сравняван с Ванга, като дори самата тя казвала, че той бил по-голям ясновидец от нея.

Част от пророчествата му са съхранени на хартия и след неговата смърт, а ето какво е споделил феноменът за идващата 2024 г.

„В цял свят плодородието ще бъде оскъдно поради воюващи и поради голямото нарастване на земните жители и неправилното разпределение на благата ще има оскъдица – недоимък от първа необходимост.

Скъпотията ще върви напред и бързо парите ще станат изобилни, но незадоволството ще го има“.

„Ще дойде време, когато зеленчуците ще стават все по-отровни. Те растат в земята и близо до нея. Плодовете за разлика от тях са на високо и приемат повече слънце. Тук е и причината зеленчуците да бъдат по-замърсени“, казвал пророкът. „Вие няма да повярвате, но ще дойде време, когато мъжете ще носят обици и ще си слагат забрадки и ленти на косите. Те ще започнат да приличат на жени, а жените – на мъже. Светът ще се побърква. Но няма как – и това ще трябва да се изживее…

Затуй ви казвам: ако е потребно да се мине през ада, вие продължавайте да вървите, без ни за миг да спирате, нито да се обръщате назад“, нарежда още феноменът от Коньово.

„Светът няма да се умиротвори. Русия ще се заинтересува повече, но пак с търпение ще чака да дава от своята си червена боя на всички народи и ще играе роля на предтеча в делото на работничеството по целия свят. Германия ще успява, Америка едва ще запази сама себе си. Англия ще загуби територии, сили и влияние.

Франция ще бъде на три разделена: фашизъм, работничество и свободно мислещи общества, и ще следва неволно мистиката на Германия. Италия ще си събере силите и ще има успехи. Япония ще напредва. Турция ще бъде в голямо затруднение. Гърция ще изгуби. България поради молитвите на духовните общества не ще бъде въвлечена във война“, предрича за съдбата на света през 2024 г. дядо Влайчо.

За хората той казва:

„Поради помрачаването и голямото зло духовете на човешките същества ще бъдат крайно нервни и психично болни, но страданията, мъчнотиите и страховете ще пораснат до такава степен на голям хаос. Общо хората ще бъдат много нетърпеливи, ще бъдат сръдливи, ще обичат яденето, спокойствието, но те ще им липсват, после брат с брата ще се съди, ще се появят много кражби и други беди“. Следващото му пророчество предвижда катарзис.

„Ще има чистене… И за нищо на света няма да бъде онова, което хората се надяват и очакват. То е нещо, което човешкият род още не е виждал, не е чувал и дори не е подозирал за него. Това върховно „пречистване на души“ ще стане чрез силата на Природата. Българският корен е здрав, дълбок и жилав. Нацията ни ще оцелее в задаващите се изпитни“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *