Шокираща изповед на 100 Кила: Работя на шест места, за да оцелея –

Шокираща изповед на 100 Кила: Работя на шест места, за да оцелея -

Явор Янакиев, както е по-известен като 100 Кила, е рап и хип-хоп изпълнител и музикален продуцент от Варна. Но не винаги животът му е бил като настоящия. Израснал е в бедно семейство и е бил като родител за по-малкия си брат, тъй като майка му заминава да работи в Гърция, за да ги издържа. Самият той работи от 16-годишен каквото намери.

Мисълта да живее в чужбина не го блазни, не мисли, че там е лесно и може да получи нещо повече оттук.

„Аз не можех да оцелея в най-бедната държава, какво щях да правя в чужбина. Да си 13-годишен и да се бориш за твоите 5 лева. И към днешна дата, все още не съм излязъл от тежките ситуации, борбата продължава. Ако тогава борбата ми е била за хляба, сега се боря за семейство. Не искам децата ми да живеят като мен“.

Двете години изолация и локдаун го оставят почти без доходи. И той както много изпълнители в този период остава без работа.

„Занимавам се със всичко от което мога да изкарам някакви пари. За 15 години в рап индустрията сега ми се налага да продавам продукти за епилация, но благодаря на всички, които са се обърнали към мен, защото това ми помага страшно много.“

„Шокиран съм, че двадесет лева под масата движат нещата и те хранят съзнанието и душата на човека“, говори 100 Кила за ширещата се корупция в държавата на всички нива.

Винаги е откликвал с каквото може да помогне на хора изпаднали в нужда:

„Имам нуждата да помагам, защото съм преживял какво ли не“

Цялото интервю с изпълнителя гледайте ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *