Ето какво не знаем за Ал Бънди, който ни разсмиваше до сълзи в сериала „Женени с деца“ –

Ето какво не знаем за Ал Бънди, който ни разсмиваше до сълзи в сериала „Женени с деца“ -

Един от култовите телевизионни персонажи, Ал Бънди от сериала „Женени с деца“, е мъж с две деца, досадна и глупава жена, омразна работа и много миризливи крака. Той без съмнение е сред любимите герои, които милиони от нас са гледали през годините. Сюжетът на сериала се развива около ленивото семейство Бънди, което живее в Чикаго, САЩ.

Централното място в сериала заема Ал Бънди, който преди е бил професионален футболист. В настоящето обаче той работи като продавач на обувки и мрази своята работа. Неговата съпруга, Пеги, е нестилно облечена и недобре образована. Двамата имат две деца – лекомислената и глупава дъщеря Кели и сина им Бъд, който е заинтересован само от момичета.

Актьорът Ед О’Нийл, който изпълнява ролята на Ал Бънди, днес е на 77 години. Той е роден на 12 април 1946 година. От 1986 година е женен за актрисата Катрин Русоф и имат две дъщери. Никой от членовете на семейството му не е актьор, и самият той никога не е имал амбиции да стане такъв. Родителите му са били домакиня и шофьор на камион.

Ед О’Нийл започва да работи на 14-годишна възраст, за да помага на семейството си. Интересно е, че той е играл професионален футбол, но по-късно решава да се занимае с актьорската професия.

Той започва да участва в пиеси на Бродуей и получава няколко малки роли в киното и телевизията, но основно остава на сцената, докато през 1986 година не е забелязан от агент на голяма американска телевизия. Той му предлага да се яви на кастинг за роля в нов сериал, „Женени с деца“.

Участието на Ед О’Нийл в ролята на Ал Бънди му донесе две номинации за „Златен глобус“. През 2009 година той започва да се появява в популярния сериал „Модерно семейство“. За своята роля като Джей Притчет, Ед О’Нийл получи три номинации за наградите „Еми“. Въпреки това, образът на Ал Бънди винаги ще остане култов.

Ето какво не знаем за Ал Бънди, който ни разсмиваше до сълзи в сериала „Женени с деца“ 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *