Ванга предупреждава – след заразата от жълтата раса идва метеорит

Ванга предупреждава – след заразата от жълтата раса идва метеорит

Пророчицата предрекла, че на Щатите ще им бъде размахан пръст и нещо ще им се случи в края на 2024 г.

Малко преди смъртта си тя казва, че можем да избегнем тези изпитания. Заветът е: “Спазвайте 10-те Божи заповеди, станете добри, спрете със злобата и завистта!”

От Магазина за Новини вече ви разказахме от първо лице как през 1995 г. пред руски журналисти Ванга предсказва болест, която ще покоси целия свят, когато настъпят петте двойки. В днешния ви представяме още едно нейно пророчество оттогава, според което Земята ще бъде застрашена от метеорит.

„Леля Ванга ми каза, че когато настъпят петте двойки, освен болестта ще се случи и събитие от планетарен мащаб, което ще повлияе на живота на всички хора – споделя пред „168 часа“ преводачът й от руски и режисьор на филма за нея Стоян Петров. – Може да бъде падането на метеорит или някакво силно изменение на слънчевата активност

След като видяхме, че епидемията с вируса се сбъдна, започнахме да се страхуваме и от второто й предсказание.”

Любопитното е, че когато Стоян Петров съобщава за болестта и метеорита в края на миналата година в руско вечерно шоу, физик потвърждава думите му чрез статистически данни.

“Космологът Антон Роженков обясни, че обикновено метеоритите падат пролетта, есента, февруари или декември (струпването на петте двойки е точно през тези месеци – бел. ред.) – допълва Петров. – А според научната статистика такива събития винаги се наблюдават през високосни години.”

Предсказанието на Ванга се потвърждава и от факта, че в началото на март тази година от НАСА обявиха, че на 29 април астероид с широчина между 1,7 и 4 км ще премине край Земята. Но не се очаква да се сблъска с планетата ни. „Ако се случи обаче, размерите му са достатъчно големи, за да предизвика глобални последици“, допълниха от агенцията. Очаква се небесното тяло да премине на 6 290 589 км от планетата ни със скорост от 31 319 км/ч. Именно затова се смята за потенциално опасно за човечеството.

“Роженков допълни, че тези метеорити са големи и могат да се следят, но имало и други, които са по-малки и не могат да се прехванат – обяснява преводачът. – Те са с диаметър от 20 до 300-400 м и са изключително опасни, защото не изгарят докрай. Падането им на земната повърхност се равнява на няколко бомби и взривове, в пъти по-мощни от атомните в Хирошима и Нагасаки. Притесняваме се, защото Ванга тогава ни каза да пресметнем сами кога ще станем свидетели на предсказанията й. Едното го видяхме, страхувам се да видя и другото.”

Добрата новина в случая е, че според племенника на пророчицата Огнян Стоянов това, което ще преживеем тази година е само предупреждение.

“Тя неведнъж ми е казвала, че през 2024 г. Господ ще изпрати предупреждение и всичко ще започне на дата с много двойки – споделя пред „168 часа“ Стоянов. – Допълни, че в края на годината по-специално предизвикателство ще има в Щатите. Явно те имат нужда от второ размахване на пръст. Тогава се опитвах да измъкна повече конкретика, но Ванга отсече: “Мрак ще падне върху живота ви, така че и слепите да го видят.”

Племенникът й обяснява, че пред него тя не е споменавала за болест през тази година.

“На мен не ми е говорила за епидемия – категоричен е той. – Една от нейните близки жени споделяше, че на нея е казала, че малко преди 2025 г. българите, които са в чужбина и нямат семейства, трябва да се приберат, защото след това ще им е трудно да го направят.”

Въпреки това обаче именно на Огнян Ванга подробно обяснява, че изпитанието ни сега е само предупреждение, а пандемия ще ни връхлети по-късно.

“Тя неведнъж е казвала пред няколко човека, че ще дойде време и ще се появи истинска болест, каквото отдавна не е имало и ще загинат много – споделя Стоянов. – Това не е коронавирусът. Хората започнаха да я убеждават, че науката тогава ще е още по-развита и би трябвало да се справи с пандемията, но тя обясни с подробности: “Учените ще разберат за какво става дума, но накрая. Болестта няма да има симптоми и ще атакува много бързо. Както го гледате здрав човек, ще пада и ще умира за 2-3 минути”. Лекарите ще намерят лечение, но няма да имат време да спасяват болните, защото хората няма да могат да живеят в болницата. Много малко ще се спасят.”

Всички, които са чули страшното предсказание на феномена, питали кога ще се случи това и дали те ще станат свидетели.

“Ванга на никого не каза през коя година ще се появи болестта – категоричен е племенникът й. – Но един път отсече: „Когато намерят лечение на рака и когато го отпразнуват официално, чакайте.”

Разбира се, пророчицата успокоява, че за да избегнем “отредената ни горчива чаша”, трябва да спазваме 10-те Божи заповеди, да бъдем по-добри и да забравим завистта и злобата.

Интересното е, че Ванга завещава послание за спасението на човечеството под формата на стихове, по които един ден трябва да се създаде песен. Според близките й скоро произведението ще стане публично достояние.

Източник: 168 часа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *