ВЗРИВ: Преди 15 години Слави Трифонов и Златка Димитрова са се… (пикантни разкрития + КУЛТОВИ СНИМКИ)

ВЗРИВ: Преди 15 години Слави Трифонов и Златка Димитрова са се… (пикантни разкрития + КУЛТОВИ СНИМКИ)

Кой ли не е минал през Слави Трифонов – и в преносен, и в буквален смисъл… Шоуменът е дал път за изява на много народ, като някои от имената са известни – Кали, Софи Маринова, Сашо Роман и прочие… а за други разбираме чак сега.

Една от „скритите лимонки“ се оказва плеймейтката Златка Димитрова, позната още като Черната Златка. Всички я свързват с конкурса, който печели преди доста години, но не знаят, че преди самия конкурс тя е била под крилото и… в леглото… на Дългия.

Златка се появява за сефте в предаването на Слави „Бягство към победата“, което скоро ще стартира отново, но с него ще се занимава не Трифонов, а Евгени Димитров – Маестрото.

Именно от това предаване Златито получава слава, която след това й дава път и й донася победата на Мис Плеймейт. Да, освен нея със сигурност е имало други по-красиви дори момичета, но връзките й със Слави и разпознаваемото й лице играят в нейна полза.

„Разбира се, Златито поомачка чаршафите на Дългия, който по онова време ги менкаше по няколко на ден. Голямо „клатене“ падаше, но и мацките сами му се навираха. Славито може да не е хубавец, но има чар, а и кинтите правят мъжа още по-привлекателен“, смеят се запознати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *